Leonard Muha de la Ca$$a Loco publica un roman de dragoste senzational cu multe amanunte despre lumea showbizului

• „Nu am avut nici o retinere in a scrie cum stau lucrurile in spatele camerelor, cum sufera unele personaje care par, poate, detasate in ochii publicului sau cit de multa mincatorie exista in cadrul unei echipe de productie." (Leonard Muha) • Romanul Un rol pentru Andra a aparut in colectia „Biblioteca de duminica" de la Polirom • Cartea va fi lansata la Tirgul Gaudeamus, vineri, 25 noiembrie,

ora 13.30; vor prezenta: Robert Turcescu, Dan Silviu Boerescu, Dan Popi, Cosmin Tudoran

Leonard Muha de la Ca$$a Loco publica in colectia „Biblioteca de duminica" de la Polirom Un rol pentru Andra, roman autobiografic, plin de senzatii tari si de amanunte de culise din lumea showbizului romanesc.

Urmarind linia unei iubiri desfasurate intre extreme, o iubire consumata in perioada filmarii unui serial de televiziune, autorul descrie un tablou in care erotismul fara complexe se imbina cu ingenuitatea, dramele si tradarile sint la ordinea zilei, iar punctele de reper sint, de cele mai multe ori, de nedescoperit.

O carte inedita, uimitoare pe alocuri, care te tine cu sufletul la gura pina la ultima ei pagina.

Istoria Andrei

„E o carte realista, o carte directa, ingrozitor de directa si sincera. Nu am denaturat nimic. Nu am avut nici o retinere in a scrie cum stau lucrurile in spatele camerelor, cum sufera unele personaje care par, poate, detasate in ochii publicului sau cit de multa mincatorie exista in cadrul unei echipe de productie.

Cea mai mare parte a romanului am scris-o noaptea. De multe ori m-am chinuit. M-am chinuit pe mine, nu m-am chinuit scriind... Se spune ca in viata trebuie sa faci o casa, sa sadesti un pom si sa faci un copil. Pentru mine romanul reprezinta cel putin doua dintre acestea. Cind am terminat cartea am avut o senzatie fantastica, mi-e greu s-o descriu."

Leonard Muha

Trei motive pentru care crede in succesul cartii

„Este o carte in care am incredere. Am cel putin trei motive: 1. Multi sint interesati sa afle ce a mai facut vedeta X sau vedeta Y, cu cine se vad X sau Y, ce maninca sau de unde se imbraca Z. In roman, ofer multe amanunte din aceasta lume. O descriu asa cum este, nu inventez nimic. 2.

Este o poveste care are de toate: intimplari reale din lumea «vedetelor» si un amalgam de sentimente: nebunie, dragoste, ura, disperare. 3. Din douazeci de oameni care au citit cartea inainte de a o propune editurii, saptesprezece n-au mai lasat-o din mina, au terminat-o in trei-patru ore."

De ce ii este teama cu acest debut

„Singurul lucru care m-ar enerva, nu de care mi-e teama, ar fi ca oamenii la care ajunge cartea sa nu o ia in serios, sa aiba o reactie de genul: «Ce sa spun? Alta trasnaie a celor de la Ca$$a Loco, s-au apucat sa inventeze carti! Si-nca romane de dragoste!». Lucrul asta m-ar dezamagi."

O noapte cu Charles Bukowski sau una petrecuta intr-un club plin de femei frumoase?

„Pe Bukowski l-am citit, imi place foarte mult, dar nu ma inspira. O femeie ma inspira, ma face sa ma enervez, ma poate face fericit sau sa o iau la fuga. O multime de femei frumoase cred ca m-ar face sa mai scriu citeva carti. Una peste alta, e si mai realist sa petrec o noapte cu multe femei frumoase decit sa ma intilnesc cu Charles Bukowski, care a plecat dintre noi."

Leonard Muha (n. 1974) este, din 1999, membru al trupei Ca$$a Loco, una dintre cele mai apreciate trupe din Romania. A fost o vreme jurnalist: corespondent al Evenimentului Zilei si redactor-sef adjunct la Radio Transilvania Bistrita, director de marketing si realizator matinal la Radio 21 Bistrita, editorialist la pagina de tineret a cotidianului Mesagerul de Bistrita-Nasaud).

Cu trupa Ca$$a Loco a realizat zece videoclipuri, patru albume, primul reality show din Romania („Vara Ispitelor – 2001") si primul sitcom romanesc „Ca$$a Loco" – 2002; sint managerii mai multor formatii.

Un rol pentru Andra reprezinta debutul editorial al lui Leonard Muha.