Conducerea Politehnicii Timisoara a decis astazi rezilierea contractului antrenorului Cosmin Olaroiu, in urma meciului de sambata seara cu Farul Constanta. Desi Poli a batut cu 3-2 echipa constanteana, Olaroiu paraseste Timisoara in urma unei discutii avute cu presedintele clubului, Marian Iancu.

Gheorghe Hagi a fost solicitat pentru a-i lua locul lui Cosmin Olaroiu. De asemenea, lui Ion Craciunescu i s-a propus functia de director general.

Contactat de departamentul de Stiri Sportive al Antenei 1, Gica Hagi a declarat ca a stabilit o intalnire cu sefii clubului Poli Timisoara pentru luni, cu scopul de a discuta despre posibila sa numire ca antrenor al echipei.

"In cele zece luni cat am stat la Timisoara m-am simtit minunat. A fost o munca grea, in care m-am straduit sa fac tot ce a depins de mine. Imi pare rau pentru faptul ca am pierdut 5 meciuri din cele 29 oficiale. Imi cer scuze suporterilor, sunt convins ca se putea face si mai mult, dar atat am putut eu sa realizez.

Le multumesc factorilor locali pentru sprijinul acordat, tuturor celor din Timisoara cu care am colaborat, jucatorilor si in special publicului. Ii asigur pe suporteri ca Poli va ocupa intotdeauna o parte importanta din inima mea!" a declarat Cosmin Olaroiu intr-un comunicat preluat de Gazeta Sporturilor.

Conform aceleiasi publicatii, presedintele Consiliul Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a confirmat faptul ca Hagi va fi instalat marti.