Andreea Marin a avut emotii mari, sambata trecuta, la "Surprize, surprize". stefan Banica jr. i-a calcat pragul Andreei in emisiune, pentru prima data de cand nu-si mai ascund dragostea. Atat "Zana surprizelor", cat si iubitul ei au avut mari emotii, Andreea manifestandu-si, insa, mult mai vizibil, afectiunea fata de interpret.

Oricat a incercat Andreea Marin sa-si ascunda emotiile sambata, la emisiunea ei de la TVR 1, nu a reusit! Motivul? Prezenta lui stefan Banica jr., care a fost cireasa de pe tort la ultima editie a emisiunii "Surprize, surprize"! Andreea Marin a tinut sa prezinte in premiera noul videoclip al iubitului ei, "Numele tau", la emisiunea sa.

stefan a fost intampinat de Andreea cu apelativul: "Buna seara, domnule...", iar el i-a raspuns in acelasi ton: "Buna seara, doamna..." Fericita de prezenta lui stefan, Andreea intentiona sa-l sarute pe iubitul ei, dar acesta a fost mai rezervat in fata gesturilor tandre ale acesteia. "Zana surprizelor" s-a multumit, totusi, sa puna capul cu dragalasenie pe umarul lui.

Tot Andreea (doar era gazda!) l-a luat de mana pe stefan si l-a poftit pe fotoliul pe care stau, de obicei, invitatii. Ea a marturisit ca a avut emotii legate de faptul ca stefan n-ar fi putut ajunge la timp, din pricina aplauzelor de la musicalul "Chicago", in care joaca interpretul. stefan si-a cerut scuze ca n-a stat la aplauze...

Printre altele, interpretul a spus: "O sa mergem mai departe..." Andreea a replicat cu tandrete: "Cred ca ma mai gandesc daca mergem mai departe!". Surpriza Andreei pentru stefan a fost un scurt remember al prezentei acestuia in emisiune din 1999 incoace. Printre secventele difuzate pe post s-au numarat si videoclipul in care Andreea apare alaturi de stefan.

Andreea i-a mai pregatit un discurs al sopranei Angela Gheorghiu, aflata la Tokyo, cea cu care stefan canta in duet piesa "Numele tau". Emisiunea s-a incheiat cu prezentarea noului videoclip. Dupa show, stefan a asteptat-o pe Andreea, ei parasind impreuna locul de munca al divei.