Delia Matache este urmarita de ghinion. Dupa ce Florin a parasit-o pentru Lucica, Delia se simte amenintata de fosta iubita a lui Edi Iordanescu. Surse din anturajul lui spun ca solista isi sacaie rivala cu telefoane.

Desi Delia nu se poate plange de succesul in cariera, ea are parte de o viata amoroasa dezastruoasa. Dupa relatia cu omul de afaceri Florin Moldoveanu, care timp de doi ani nu s-a putut hotari intre Delia si Lucica, cantareata a inceput o relatie cu Edi, fiul antrenorului Anghel Iordanescu, care nu a incheiat toate socotelile cu fosta lui iubita.

TELEFON CU AMENINTARI

Surse din anturajul lui Edi ne-au marturisit ca Delia, cuprinsa de gelozie, a sunat-o pe fosta iubita a acestuia cerandu-i sa-l lase in pace. Dar nu s-a oprit la atat. Se pare ca solista a amenintat-o pe aceasta sa-l uite pe fiul antrenorului ca altfel "vede ea".

AMOR LA TELEVIZOR

Chiar daca Edi a declarat, la inceputul relatiei cu Delia, ca o place pe cantareata, dar ca nu vrea ceva serios, solista a spus de curand, in timpul emisiunii lui Catalin Maruta, ca ea si Edi se impaca foarte bine. Ca au o relatie frumoasa, neumbrita de nici unele.

Ca nu este adevarat ca Edi ar fi parasit-o pentru ca l-a inselat cu Erbasu jr - pe care de abia daca il cunoaste - si ca nu se stie incotro se indreapta amorul lor, dar in nici un caz nu sunt despartiti.

SUB SEMNUL INTREBARII

Dar cele spuse de cantareata cand apare pe la televizor sunt deja puse sub semnul intrebarii. Nu de alta, dar, acum cateva luni, spunea ca nu exista nici o alta femeie in viata lui Florin Moldoveanu. Lucru neadevarat, pentru ca omul de afaceri a luat-o de nevasta pe Lucica la doar doua luni dupa ce Delia a iesit din scena.

FUFE SI BAGATOARE DE SEAMA

Delia Matache a negat ca ar avea probleme in amor, asa cum s-a intamplat si in perioada in care s-a despartit de Florin Moldoveanu: "Edi nu a avut pana acum relatii serioase. Cine stie despre ce ce fufe sau bagatoare de seama o fi vorba. Se gaseste intotdeauna cineva care sa se laude ca a fost sunat de mine sau ca m-a sunat. Nu m-am despartit de Edi asa cum s-a tot spus."