Muppets, vad ca transcrii declaratia lui Nastase de la televizor de acum cateva zile. Care Nastase nu intelegea cum de UE ii cerea pesti mari si nu doar acari Paun.

Vrei sa spui ca minstrului Mihailescu, fost demnitar ceusist, i se spunea "Michi spaga" in urma unor manevre oculte finantate de Soros, nu ? Vrei sa spui ca secretarul de stat Sechelariu a glumit cand a afirmat in public ca a trimis bani la Bacau si nu intelege cum de fratele sau nu a fost reales, asa-i ? Vrei sa spui ca scandalul cu mita suedeza e si el orchestrat de Soros, nu ?

Acestea fiind zise sunt de acord ca pozitia ministrei Macovei e una delicata. Constransa de UE, ea trebuie rapid sa demonstreze ca justitia e capabila sa atace coruptia de nivel inalt. In acelasi timp, nici un astfel de caz nu poate finalizat in cateva luni. Daca s-ar face astfel, s-ar putea intr-adevar vorbi de vendeta politica, si uinul dintre primii care ar face-o s-ar numi muppets.

In rezumat, daca nu ies coruptii rapid la iveala, o acuzi de ineficienta, iar daca ies de vendeta politica. Toate acestea fiindca a criticat guvernul Nastase si acesta a cazut lucru care te-a suparat rau. Nu e fair ...

mih

HRR :: Master