Compania GRAWE Romania, specializata in asigurarile de viata, a subscris in primele noua luni ale anului in curs un volum de prime brute de peste 21,5 mil. RON, in crestere cu 58% comparativ cu perioada similara a lui 2004.

In luna aprilie a acestui an, societatea a preluat si forta directa de vanzari a SARA MERKUR, consultantii care o constitutie parcurgand deja cursuri de training menite a-i ajuta sa se adapteze identitatii corporatiste si produselor GRAWE.

Rezultatele nu au intarziat sa apara: in perioada aprilie - septembrie 2005, asiguratorul a subscris cu 70% mai multe prime si a incheiat cu 46% mai multe contracte noi, decat in perioada similara a anului trecut.

"GRAWE Romania a crescut constant si sigur si va creste in continuare. Avem un ritm mai alert fata de cel de pana acum. […] Devenim mai buni si mai puternici", a precizat domnul Peter KASYK, Director General, GRAWE Romania.

Cresterea organica sta la baza deciziei asiguratorului de a achizitiona un nou sediu central, cel actual devenind neincapator noilor cerinte.