Fondurile de investitii administrate de BCR Asset Management isi consolideaza pozitia in topul performerilor de pe piata din Romania.

BCR Dinamic a obtinut o crestere a valorii unitatii de fond de 3,27% in ultima luna, de 29,03% de la inceputul anului si de 36,8% in ultimele 12 luni. Volumul de active a crescut in acest an de peste 3,5 ori iar numarul investitorilor cu peste 67%.

BCR Clasic a obtinut o crestere a valorii unitatii de fond de 1,46% in ultima luna, de 9,3% de la inceputul anului si de 11,9% in ultimele 12 luni. Volumul de active a crescut in acest an cu circa 40%. Fondul este preferat de investitorii cu aversiune la risc dar mai ales de agentii economici care isi investesc pe durate variabile disponibilitatile banesti;

Daca intrarile nete de capital in fondurile din Romania au fost de 12,5 milioane de unitati in primele 7 luni 2005, aceasta s-a datorat in cea mai mare parte fondurilor administrate de BCR Asset Management, cu intrari nete de 12 milioane de unitati.

De un real succes se bucura si administrarea de conturi individuale, societatea reusind in acest an dublarea numarului de clienti.