Companie de software cu capital german si o experienta de peste 9 ani pe piata vestica si romaneasca, ADCOS Romania a avut o participare de succes la una dintre cele mai importante expozitii internationale de IT&C - Systems 2005, desfasurata la Munchen, in perioada 24-28 octombrie 2005.

Aflata la a cincea participare consecutiva la acest eveniment, ADCOS Romania a stabilit peste 140 de contacte cu firme din diverse tari, in majoritate germanice, si a pus bazele unor proiecte de parteneriat pentru distributia produselor si serviciilor sale.

"Estimam ca rezultate participarii vor aduce firmei noi clienti pentru produsele si serviciile proprii software / web si vor adauga celor trei parteneriate de lunga durata, existente pe piata germana, altele cel putin la fel de solide", a declarat Jan Opritz, Presedintele ADCOS Romania.

Dupa o participare constanta la expozitii nationale si internationale de profil, precum CeBIT Hanovra 2005, Systems - Munchen 2001-2005, OutsourceWorld New York si Londra 2003, Infodesk Frankfurt 2002, IFABO Viena 2002, Binary Bucuresti 2001-2004, ADCOS planuieste pentru anul viitor o prezenta la fel de activa la cele mai importante evenimente expozitionale atat pe plan national cat si international.

Pe piata romaneasca, ADCOS ofera o solutie profesionala de management al afacerii, de tip ERP, cu 17 module, ce acopera integral toate sferele de activitate ale unei firme: Financiar-Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare, Monitorizare si Control Managerial (inclusiv prin web), Management Procese de Productie si/sau Servicii.

Sistemul AIS - Advanced Integrated Systems a fost implementat pana acum in zeci de companii din diverse domenii de activitate: productie, comert, transporturi, alte servicii.

Oferta ADCOS mai cuprinde: solutia CRM GoldMine (SUA) pentru managementul relatiilor cu clientii si partenerii, solutii e-Learning si SFA - Automatizarea Fortei de Vanzari mobile, solutie web pentru managementul proiectelor - E-Project Management - premiata anul acesta cu premiul al doilea la concursul international " Best of TRADO 2005 ", Elvetia.

Aplicatia ADCOS de e-Procurement, "E-Search", a fost implementata la firme de renume mondial, precum: AIRBUS - parte a Agentiei Spatiale Europene, Armata Germana, Dätwyler Electronics etc.