Fanii timisoreni au luat foc dupa ce au aflat de demiterea antrenorului Cosmin Olaroiu de la carma lui Poli. Aproximativ 300 de ultrasi s-au strans in zona Catedralei pentru a-si manifesta nemultumirea fata de inlaturarea lui Oli, de numirea lui Gheorghe Hagi pe banca tehnica, dar mai ales de cooptarea lui Ion Craciunescu in stafful Politehnicii.

,Nu era momentul pentru inlaturarea lui Olaroiu", a fost mesajul fanilor, transmis prin portavoce de unul din liderii ,violetilor", care nu il asteapta pe ,Regele" Gheorghe Hagi cu prea mult entuziasm. ,Nu avem nimic cu Hagi, chiar il apreciem. Speram ca sefii clubului sa nu fi alergat doar dupa o lovitura de imagine.

Ati vazut ce am patit cu jucatorii adusi doar dupa nume!", au continuat suporterii timisoreni, care nu vor in nici un chip ca fostul sef al CCA, Ion Craciunescu, sa ocupe functia de manager general in organigrama clubului de pe Bega.

Cand a fost anuntat numele lui Craciunescu, fanii stransi au inceput sa fluiere, considerand ca fostul sef al arbitrilor este direct influentat de clanul Becali si, prin urmare, de Dinamo, dusmanul de moarte al timisorenilor. Liderul ,Commando Viola", Alin Boldura, i-a condus pe suporteri, incolonati, catre hotelul unde este cazat presedintele Marian Iancu.

Cei mai reprezentativi suporteri au avut chiar o intrevedere de cateva minute cu bossul timisorean. Schimbarile de la Poli au declansat un val de critici si pe site-ul clubului banatean. ,Chiar acum, cand echipa a reusit cel mai bun si cel mai spectaculos meci, sa-i dai in cap lui Olaroiu!!! Rusine!!! Pana acum am apreciat calitatile de fin psiholog ale lui Iancu. Acum dovedeste contrariul! Mi-e scarba!!!", scrie ,Vasi".

Hagi revine in Romania dupa patru ani

Gheorghe Hagi se intoarce ca tehnician in Romania dupa ce acum patru ani a condus echipa nationala in preliminariile pentru Campionatul Mondial din Coreea si Japonia. Dupa ratarea calificarii la Mondiale, Hagi a plecat in Turcia, unde a antrenat pe Bursaspor timp de trei luni, dupa care a renuntat.

In sezonul 2004-2005, ,Regele" a condus pe Galatasaray Istanbul, echipa cu care a reusit castigarea Cupei Turciei, dupa care a fost demis in primavara acestui an. Ofertat de Gigi Becali sa preia Steaua, Hagi s-a razgandit in ultimul moment. Dupa ce au cazut si variantele Dinamo Kiev si Steaua Rosie Belgrad, Hagi a acceptat sa revina in Divizia A, la Poli Timisoara.

,Proiectul celor de la Timisoara mi se potriveste. Cred ca Timisoara are toate conditiile sa fie competitiva", a declarat Hagi, care se pare ca va primi 400.000 de euro pe sezon, cel mai mare din Divizia A, in timp ce bugetul echipei va fi de 35 milioane de euro in urmatorii cinci ani. Obiectivele lui Hagi vor fi castigarea titlului si participarea in Liga Campionilor.

Moldovan ramane la Timisoara

Desi a plecat duminica avand asupra sa multe bagaje, atacantul lui Poli se va intoarce maine la Timisoara pentru a se pregati sub comanda lui Hagi. Moldovan a avut deja o discutie cu noul antrenor al banatenilor si nu este exclus ca el sa ramana chiar si din iarna. "Trecerea mea la Dinamo este pura speculatie. Nu negociez cu nimeni.

Sunt un om corect si stiu ce spun!", a declarat Moldovan, care va avea o discutie cu patronul Marian Iancu pentru a rezolva conflictul iscat dupa meciul cu Farul. Atunci, bossul se declarase nemultumit de joc, iar atacantul i-a raspuns, ironic, ca atunci "sa schimbe si scaunele, si tribunele, si suporterii".