Sincer, habar n-am daca o sa cititi acest e-mail, sau daca trimit acest e-mail cui trebuie. Oricum, observ lipsa pe site-urile ziarelor a unei "rubrici" pentru ponturi. Va trimit acest e-mail pentru ca in aceasta noapte am tot incercat sa aflu detalii pe internet despre restructurarile care se fac in RAAPPS.

Si n-am aflat nimic relevant, ci numai discutii despre Udrea si Cocos. In acest moment in RAAPPS se fac disponibilizari, angajatii fiind ademeniti cu o suma de 7000 RON net si somaj pe o perioada de 1 an jumatate.

Parintii mei sunt in aceasta situatie, ambii fiind simpli angajati RAAPPS. Problema este ca nu am gasit baza legala pentru aceste "facilitati" oferite pentru cei care vor sa plece, neexistand nici o hotarare de guvern, fiind doar o hotarare interna a RAAPPS, banii, daca vor fi acordati, urmand a fi platiti din fonduri interne.

Ma intreb totusi de cand poate da RAAPPS 1 an si jumate de somaj pentru oricare dintre angajati? Care-i baza legala?

Ideea este ca si angajatii au fost bagati in ceata, nici ei nu stiu ce se petrece, dar ei totusi s-au inscris in proportie de peste 50% pe acele liste, dupa cate am inteles. Au fost pusi si sa semneze niste "conventii" in care nu se specifica ca vor fi concediati in baza literei din Codul Muncii legata de restructurari (din pacate nu am vazut acea conventie), ci doar ca li s-ar oferi 7000 lei.

E ceva suspect la mijloc, si ma gandesc ca poate ati putea face ceva lumina in aceasta privinta.

Va multumesc

iondul@yahoo.com