Dan Ioan Popescu s-a decis sa spuna cite ceva: despre miliardul ascuns sub pres la Petrom ar trebui sa raspunda Mihai Tanasescu, fostul ministru al Finantelor, iar despre „Petrol contra hrana" si reconstructia Irakului cu oamenii lui Saddam ar sti presedintele PSD, Mircea Geoana, sau fostul secretar general al guvernului Nastase, Serban Mihailescu.

In realitate, aceste actiuni au tinut direct de domeniul pastorit de DIP, fost ministru al Industriilor.

Dan Ioan Popescu, fostul ministru al Economiei si Comertului si actual presedinte al PSD Bucuresti, a rupt tacerea in scandalul „Petrol contra hrana", in cel al reconstructiei Irakului si in cazul datoriei de un miliard de euro, tinuta „sub pres„ la Petrom.

In primul caz, fostul ministru respinge orice asociere cu Cornel Catalin Bulf, in cel de-al doilea caz, arunca pisica in ograda lui Mircea Geoana, iar in ultimul rind, ii paseaza raspunderea lui Mihai Tanasescu, fostul ministru al Finantelor Publice in perioada guvernarii PSD.

„Nu imi vine sa cred ca traim intr-o tara comunista 100%, in care legea nu are nici o importanta. In ultimele zile am fost nevoit sa raspund la intrebari precum cita benzina am consumat in ultimii patru ani sau ce am mincat in ultimii patru ani", a declarat Popescu, facind referire la scandalurile in care a fost mentionat numele sau in ultima perioada.

Citeste articolul complet in Cotidianul