Presedintii PSD ai celor doua camere ale Parlamentului pot fi schimbati "pentru spionaj, tradare, omor si viol... in grup, domnul Vacaroiu si cu mine", a declarat Adrian Nastase in cadrul emisiunii "Stirea Zilei" de la Antena 3.

El a luat astfel peste picior interpretarile democratului Emil Boc referitoare la decizia Curtii Constitutionale impotriva schimbarii din functie a celor doi.

Potrivit lui Nastase, liderul PD este "izolat", ca primar in Cluj, de problemele actuale ale Parlamentului si "spune o sumedenie de lucruri care sunt science fiction".

Iar presedintele Camerei Deputatilor a lasat de inteles ca intreaga poveste cu schimbarea sa si a lui Vacaroiu a fost lasata de seful statului, Traian Basescu, la mana coalitiei de guvernamant in conditiile in care premierul Tariceanu "nu stie ce sa faca cu acest cartof fierbinte".

Tot Tariceanu, sustine fostul premier, ar avea o problema serioasa cu faptul ca "a deschis prea multe fronturi simultan" - miscarile sindicale, problemele din guvern si din coalitie - pe cand un prim-ministru nu ar trebui sa aiba de-a face cu mai mult de doua fronturi.