Sunt convinsa ca s-a stiut de la inceput ca aceasta batalie este pierduta. Ea a fost purtata de ochii lumii, ai populatiei manipulate cu tot felul de mesaje. Daca puterea, care si-a format totusi o majoritate, nu este in stare sa conduca atunci chiar ca nu mai este nimic de facut.

Nu, ei vor, ca si ceilalti, o majoritate confortabila sau daca nu se poate macar sefii camerelor sa fie de ai lor sa-i mai favorizeze si pe ei putin. Nu cred ca majoritatea confortabila in Parlament este benefica. S-a vazut in atatea mandate si la atatea partide si puteri. Majoritatea confortabila provoaca lene, aroganta, apetit pentru afaceri necurate.

Cati dintre parlamentari sunt acum bantuiti de fantomele afacerilor necurate facute in mandatele trecute?

Cred ca daca toti parlamentarii puterii vor fi prezenti la sedinte si nu vor fi umbland prin tara aiurea sau nu vor fi la bufet la o cafea, atunci vor trece prin parlament legile pe care le vor.

Domnilor parlamentari, suflecati-va minecile si puneti-va pe treaba pentru ceea ce trebuie facut ca sa intram in Uniunea Europeana. Schimbarea presedintilor celor doua camere este o sarcina prea grea pentru voi si mai mult decat atat nici nu este momentul fiind legata de o eventuala modificare a Constitutiei.

Pe masura ce trece timpul populatia incepe sa citeasca legile, constitutia, incepe sa le inteleaga, incepe sa isi dea seama cum se aplica legea si cine are dreptate dupa lege.

Parerea mea este ca s-a gresit cand s-a alocat atat timp acestei probleme care nici macar nu prezinta prea multa importanta. De ce n-ati incercat sa-i bateti cu armele lor? Faceti legi bune, fiti prezenti la sedinte si totul va fi bine.

anonima

HRR :: Membru Deplin