Daca acum in graba si cu o mare usurinta CC declara neconstitutionalitatea regulamentului prin care se permite schimbarea presedintilor celor doua camere, ma intreb, daca s-ar pune problema judecarii constitutionalitatii componentei actuale a curtii, ce s-ar intampla... Ar ajunge imediat la conculzia ca in Romania actuala Curte Constitutionala este de fapt neconstitutionala?...

Cum se poate ca niste oamenii corupti politic sa decida asupra deciziilor luate de organismele politice desemnate de electorat sa repezinte tara?

Romania este acum sub jugul Curtii Constitutionale, care cum am mai presupus si banuiesc in continuare este formata in mare parte din agenti FSB? Iar aceasta curte nu poate fi schimbata!

Este deja al doile lucru grav pe care l-a facut aceasta strutocamila care isi spune CC. Prima data a impiedicat pachetul de legi impotriva coruptiei. Acum declara aberant ca nu pot fi schimbati presedintii camerelor.

Aceste doua fapte trebuie puse de gatul mebrilor actualei CC si sa ii urmareasca toata viata lor! Nu trebuie intelesi si nici macar nu au argumente pentru deciziile lor. Fac rau Romaniei si ne fac rau noua!...

Atat!

Albu Zahar

HRR :: Membru Senior