Membra a grupului RTC Holding si lider de piata pe zona de transport cargo intern, TCE Logistica a obtinut, in primele 9 luni ale anului 2005, o crestere de peste 70% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cresterea se datoreaza in principal consolidarii pozitiei pe zona de transport cargo, prin cresterea capacitatii de livrare, informeaza un comunicat de presa al grupului RTC Holding.

Numai in primele noua luni ale anului 2005, TCE Logistica a inregistrat o capacitate de livrare de peste 156.000 tone de marfa transportata. Compania a alocat anul acesta mai mult de 2 milioane euro, destinati mijloacelor de transport si de manipulare a marfii.

"In conditiile cresterii substantiale a cifrei de afaceri, avem determinarea necesara pentru a continua ritmul investitional si in 2006", a declarat Sorin Sofian, coordonatorul diviziei de transport si logistica a Grupului RTC.

Compania a mai anuntat ca pana la sfarsitul anului 2005 flota TCE va fi marita cu inca 63 de vehicule de marfa, capabile sa asigure cresterea necesara perioadei urmatoare.

Pentru anul 2006, politica investitionala a companiei urmareste dezvoltarea retelei de noduri la nivelul oraselor mici, concomitent cu marirea flotei, pe toate segmentele, si cu dezvoltarea sistemelor informatice.

Trans Cargo Express (TCE) este membru al RTC Holding, unul dintre cele mai mari grupuri comerciale in proprietate romaneasca. In 2004, cifra de afaceri a companiei a atins 4 milioane euro, iar pentru finele acestui an, TCE estimeaza o cifra de afaceri de 7 milioane euro.

TCE desfasoara activitati de transport de marfa si curierat la nivel national (cu un timp de livrare de 24 de ore in toate orasele) fiind prezenta pe piata din Romania din anul 2002.