Doar 800 de spectatori s-au incumetat sa vina in Ghencea pentru a urmari partida amicala dintre Romania si Nigeria, scor 3-0.

Dintre acestia, 300 chiar au platit sa vada niste nigerieni lesinati. "La un moment dat, in vestiar, ii tot asteptam pe nigerieni si vedeam ca nu mai vin. Cum cativa dintre noi sunt mai negriciosi, ne gandeam sa le completam echipa", a spus, cu umor, Daniel Niculae.

Cu un sfert de ora inainte de startul meciului, elevii lui Piturca se pregateau de zor in jumatatea lor de teren, in timp ce vreo trei africani se plimbau pe marginea terenului. Cu cateva minute inainte de startul meciului, nigerienii au aparut pe gazon si au inceput sa faca cateva miscari pentru incalzire.

Partida a inceput, pana la urma, cu o intarziere de 20 de minute fata de ora oficiala, ora 18.00. Pe teren, elevii lui Piturca i-au luat tare pe africani si, in minutul 17, dupa o faza ilara, Daniel Niculae a reusit sa marcheze primul sau gol la Nationala. Repriza a doua a semanat foarte mult cu prima, doar ca Romania a marcat de doua ori, prin Fl. Petre, in minutul 49, si Laurentiu Rosu, in ultimul minut de joc.

Citeste articolul complet in Adevarul