Uite , pentru ca m-am lovit in ultimul timp de problema cadastrului, aduc subiectul in discutie.

Propun Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara sa instituie un termen pentru aprobarea cadastrelor depuse. Cat considera ei: o luna, doua, trei, dar termenul limita sa fie batut in cuie, daca ma duc acolo sa stiu ca la acea data cadastrul a fost aprobat.

Sau in cazul in care sunt situatii de urgenta sa se perceapa legal taxe de urgenta. In acest fel incasarile agentiei ar creste si ar putea angaja mai multi functionari.

Prin pachetul legilor proprietatii s-a reglementat scoaterea terenurilor din circultul agricol in sensul ca sub rezerva sanctiunilor disciplinare, termenul este de 20 de zile. Si stiti ce bine merge? Deci se poate si cu aceasta ocazie s-a eradicat spaga intr-un loc. Cred ca se poate si la cadastru.

Lucrez de mult cu cadastre si stiu ca se lucreaza in multe cazuri preferential . Sunt lucrari care se avizeaza in trei zile (cu bani sau relatii) si sunt lucrari care nu se misca de la baza de date cate doua luni si nu pentru ca ar avea vreo problema ci pentru ca nu le lucreaza nimeni. Pentru ca dupa ce cadastrul este aprobat merge la biroul de carte funciara pentru intabulare. Acolo cum se poate sa se dea termen doua saptamani si sa se si respecte?

Pentru ca toata lumea are dreptul la o a doua sansa, nu dau nume de oameni sau institutii.

In cazul in care nu se rezolva nimic, voi reveni. Daca nu se rezolva, nu oamenii sunt de vina ci institutiile. Alo, Ministerul Administratiei si Internelor, se aude pana la dumneavoastra?

Forum: Impotriva, sau de ce sa dai spaga