Despre Adrian Mutu, unul dintre cei mai mediatizati fotbalisti romani, au curs rauri de cerneala atat in Romania, dar si in afara granitelor tarii, caci tanarul sportiv abia si-a pus pirostriile pentru a doua oara, ce-i drept. Apoi s-a anuntat cu mare tam-tam ca Mutu va fi tata, tot pentru a doua oara.

Prea putine lucruri se mai stiu insa despre fosta sotie a internationalului nostru, Alexandra Dinu, mama primului copil al lui Mutu. Ea se pregateste acum de logodna.

Povestea de dragoste dintre Alexandra si Adrian a fost una dintre cele mai frumoase. Erau tineri, se iubeau, s-au casatorit, au facut si o minunatie de copil, un baietel pe nume Mario. Insa, fericirea lor nu a durat la nesfarsit si cei doi au divortat. Din ultimul numar al revistei X-Magazin aflam ca Alexandra, care traieste acum pe meleagurile macaronarilor, este din nou indragostita.

Fericitul se numeste Carlo Cancellieri. Este tanar, frumos si, in plus, un mare fan al lui Adrian Mutu. Poate ca suna ciudat, dar aceasta a fost declaratia lui Carlo.

Citeste articolul complet in Gardianul