Operatorul de telefonie mobila Zapp a lansat optiunea "Tara favorita", prin care toti abonatii care opteaza pentru activarea serviciului Upgrade International sau care beneficiaza deja de acesta se pot bucura de tarife si mai mici pentru convorbirile internationale catre una din urmatoarele tari: Italia, Turcia, Germania, China, Spania, Liban, Franta, Republica Moldova, SUA, Marea Britanie.

Astfel, cu optiunea "Tara favorita", abonatii au acces la tarife de 0,13 USD/minut pentru SUA (fix si mobil), respectiv 0,13 USD/minut pentru destinatii fixe si 0,23 USD/minut pentru destinatii mobile din Italia, Turcia, Germania, China, Spania, Liban, Franta, Republica Moldova, Marea Britanie. Taxa lunara pentru aceasta optiune este de 1 USD. Abonatul poate avea o singura tara favorita la un moment dat.

Serviciul Upgrade International permite efectuarea de convorbiri internationale, la tarife competitive, catre un numar de 130 de tari din intreaga lume, care acopera circa 80% din populatia lumii. Lista tarilor este disponibila pe www.zapp.ro.

Apelurile sunt diferentiate in functie de tipul destinatiei, respectiv 0,19 USD/minut pentru destinatii fixe si 0,29 USD/minut pentru destinatii mobile, exceptie facand cele catre SUA si Canada, care se tarifeaza unic, cu 0,19 USD/minut.

Accesul la serviciul Upgrade International se acorda in baza platii unei taxe lunare in valoare de 3 USD, care se adauga oricarui abonament Zapp de voce, fara a mai fi necesara constituirea vreunui depozit de garantie.