Un meci ciudat, intre tata si fiu, a atras atentia intregii Europe. Razvan Lucescu si Mircea Lucescu spun ca nu vor da nici un pas inapoi in timp ce "Mincinasu'", in virtutea obisnuintei, ii indeamna la un egal "prietenesc".

Unele case de pariuri sunt sceptice fata de meci si l-au scos din oferta. Nici UEFA nu crede in declaratiile razboinice ale celor doi antrenori.

Si familia Lucescu este impartita la acest meci. Daca Nely, sotia lui Mircea Lucescu si nepotul Matei tin cu Sahtior, sotia si fiica lui Razvan sunt rapidiste convinse.

De ce atata zarva in jurul acestui meci? Simplu. Sahtiorul lui Lucescu este calificat deja pentru faza superioara a grupelor in timp ce un egal sau o victorie ar asigura aproape sigur si Rapidului accesul in faza superioara a competitiei.

Razvan Lucescu s-a mai intalnit cu tatal sau in doua meciuri amicale, unul castigat (Rapid - Sahtior 3-1, amical la Bucuresti) iar altul terminat la egalitate (Rapid - Sahtior 0-0, amical in Antalya). Ii uram lui Razvan sa repete joi la la Donetk oricare din aceste performante.

PROGRAMUL GRUPEI G

Sahtior - RAPID

PAOK Salonic - VfB Stuttgart;

Rennes sta

CLASAMENT:

1. Sahtior 6p,

2. Rapid 3p,

3. Stuttgart 3p,

4. PAOK 0p,

5. Rennes 0p