Xbox 360 a fost lansat! In urma cu cateva zile chiar. Nu va faceti sperante, nu veti pune mana pe el prea curand, el fiind oferit deocamdata doar in Statele Unite, unde s-a creat un adevarat haos in jurul sau si al magazinelor ce aveau consola pe stoc.

Mai exact, cererea a depasit cu mult oferta, multi dintre cei ce si-au instalat corturi in fata magazinelor in speranta ca vor avea intaietate la cumparare ramanand cu buza umflata. Acest lucru a fost valabil pentru majoritatea oraselor americane, in unele locuri „fanii" fiind la un pas de revolta iar uneori chiar au trecut la „actiune".

Si, ca sa convingeti ca nu numai la romani exista bisnitari: voucherele (care garantau cumpararea unei console) s-au vandut si cu 300$.

Vinovatul principal pentru acest fiasco al lansarii? Microsoft, care a oferit un numar foarte mic de console distribuitorilor. Reactia publicului, care s-a inghesuit sa cumpere produsele nu poate decat sa bucure firma americana, insa proasta organizare a lansarii nu-i va aduce multe puncte la capitolul „satisfacerea clientului".

Nu stim cat de interesanta e stirea pentru cititorii romani, insa poate fi interpretata si ca „la altii e mai rau ca la noi".