Inainte de a gazdui curse automobilistice, circuitul de la Palatul Parlamentului trage pe dreapta in Justitie, mai multe persoane revendicindu-si paternitatea proiectului.

Desi apare in calendarul FIA, cursa de la Casa Poporului are sanse minime de a deschide sezonul de Turisme, din cauza neintelegerilor interne. Contractul dintre promotorul german si Primaria Bucurestiului inca nu a fost semnat, desi reprezentantii FIA sint asteptati luna viitoare in Romania pentru omologarea circuitului.

In plus, Nic Serb intentioneaza sa il actioneze in judecata pe partenerul sau din firma BS Sport, germanul Harmth Bayer, dupa ce acesta a contestat paternitatea fostului candidat la Primaria Capitalei asupra circuitului auto de la Casa Poporului.

„Am inteles ca eu as fi furat ideea de la Hermann Tilke, dupa care am inregistrat-o la OSIM. Este o mare timpenie, astfel incit ma gindesc sa-l actionez in judecata pentru calomnie si inselaciune. L-am facut VIP in Romania, l-am convins cu alte oportunitati de afaceri, dar, dupa ce s-au implicat «satelitii» lui Videanu, totul s-a schimbat.

Ar fi pacat ca Romania sa piarda un astfel de proiect pentru care eu as fi dispus, chiar onorat, sa colaborez cu domnul Tiriac, care am auzit ca s-ar afla in spatele afacerii". Pentru intirzierea aplicarii proiectului, Serb l-a atacat dur pe Adriean Videanu:

„Credeam ca avem in sfirsit un primar destept, dar constat ca este un zarzavagiu, care se lauda ca fac arabii pipi pe marmura lui. Probabil le-a fost frica de mine, ca am gura mare si le stric ceva".

Ca sa nu mai existe nici o suspiciune, Primaria intentioneaza sa scoata proiectul la licitatie.