De cand este euro-parlamentar, Dacianei Sarbu - eminenta blonda a PSD - i-au mai aparut cativa neuroni. Si cum neuronilor le sta bine cu munca, dupa ce i-a dus la un training si i-a indopat cu vitamine si magneziu (sursa naturala Turcescu, pentru cunoscatori), i-a trimis la serviciu, sa munceasca pentru ea (chiar mai abitir decat propriul tatic).

Si neuronii musculosi s-au apucat sa faca misto de eminenta cenusie a PNL anume euro-ex-sex-simbolul Mona. Daca combatantele ar avea aceeasi varsta, le-am invita chiar la StripTease Club (salvandu-l astfel de la faliment) sa ne faca o demonstratie de lupte intre fete. Desi nici in parlament n-ar fi rau, daca s-ar instala o cadita cu namol parfumat pentru confruntari mai savuroase.

Asadar, Daciana ne-a povestit cu mare satisfactie cum bazaie Musca prin Parlamentul European. In primul rand, cica Monica nu ar fi deloc in elementul ei pe culoarele nesfarsite ale Europei, acolo unde nici un ziarist n-o intreaba de vorba si nici un blitz nu-i imortalizeaza suvita.

In al doilea rand, Monica ar fi extrem de tafnoasa cu colegii ei euro-parlamentari si nu accepta sfaturi si indicatii de la nimeni.

Citeste articolul integral in Urzica