Cum sansele de a-l convinge pe Oleg Protasov sa ramana in Ghencea sunt infime, Gigi Becali a confirmat deja faptul ca Olaroiu este favorit la postul de tehnician al Stelei.

Presedintele ros-albastrilor, Marius Lacatus, spune ca, daca Oleg Protasov va dori sa plece la finele celor trei jocuri pana la pauza competitionala, oficialii nu au cum sa il impiedice sa faca acest lucru.

Ieri dupa-amiaza, la sediul clubului a avut loc o intalnire intre tehnicianul ucrainean si conducerea din Ghencea in legatura cu viitorul lui Protasov la echipa.

Desi Oleg va pleca dupa meciul cu Hertha de pe 15 decembrie la Dnepr, in locul sau urmand sa soseasca Cosmin Olaroiu, acesta a vrut sa linisteasca pentru moment spiritele.

"Oleg Protasov a spus ca rezultatele echipei din urmatoarele jocuri sunt cele care conteaza cel mai mult si in care isi doreste calificarea in primavara europeana si mentinerea primei pozitii in campionat", a declarat Lacatus.

Presedintele Stelei a mai afirmat ca este normal ca pentru un antrenor care are rezultate sa existe si oferte. "Protasov si-a facut o carte de vizita la formatiile pe care le-a pregatit. Daca va dori ca din iarna sa plece in Ucraina, noi nu il putem tine legat de maini si de picioare la club.

Ne va parea rau in cazul in care se va desparti de noi, pentru ca a avut rezultate bune si a demonstrat ca este un om cu foarte mult caracter", a mai completat fostul numar sapte din Ghencea.

Citeste articolul complet in ProSport