Mai exact, mironmitrea, ca sa-l numim dupa nick-ul care-l va face celebru in lumea manipulatorilor, a fost surprins si fotografiat in timp ce punea la cale o campanie de denigrare a presedintelui. Fereastra de messenger a lui mironmitrea (din care veti afla si despre colaborarea PSD cu o revista legionara) este deschisa in Pagina 3 a Academiei Catavencu de miercuri.

Mitrea lucreaza adversarii politici cu fereastra de messenger deschisa!

Dupa luni de munca la pagina 3, meritati si voi, robii lecturii anchetelor noastre, un cadou: o ancheta cu poze. Fotografiile cu care va vom destinde sunt, totodata, un excelent prilej de enervare. Dar sa incepem cu intalnirea de vineri, 18 noiembrie, de la Ploiesti, a celor 8 fosti ministri si parlamentari ai PSD cu suporterii prahoveni.

La infierarea legilor sanatatii (alea promovate de alianta D.A.), alaturi de Oprescu, Iorgovan, Branzan, Tanasescu, Dan Mircea Pascu, Mircea Geoana, figura si Miron Mitrea (foto 1). Spunem ca figura, pentru ca – aparent – nici nu facea altceva la masa aia a lui de la prezidiu.

Internautii Mitrea si Geoana (foto2)

Dar cum avea, totusi, in fata un laptop de care parea absorbit, un fotograf inspirat s-a plasat in spatele lui si l-a surprins pe fostul ministru in plina relatie e-rotica cu 3 femei. Concret, secretarul general al PSD, cot la cot cu fetele, punea la cale, pe Yahoo Messenger, strategia de deflorare a imaginii „marinelului".

Nu ar fi nimic neobisnuit ca un lider politic sa fie implicat intr-un razboi de imagine cu un inamic politic. Ceea ce este – de data asta, pe bune – scandalos este nivelul de manivela al planurilor acestui lumpen politic, asistat de Ana-Maria Bitu („ambitu", pe Messenger), Camelia Ionescu si Andra Ornea.

Primele doua functioneaza la biroul de presa al secretarului general PSD, pe cea de-a treia inca nu stim de unde sa o apucam. Dar haideti sa e-spionam impreuna.

Basescu santajist – o tema de lucru rezonabila pentru un serviciu de propaganda politica: presedintele a fortat schimbarea majoritatii parlamentare, santajand PUR-ul si UDMR-ul cu anticipatele; cu o precizare – Mironel s-a trezit la cateva luni dupa ce tema a fost lansata de Adrian Nastase.

Spre deosebire de presedintele partidului, care si-a publicat atacul in Jurnalul National din 11 august(!), echipa lui Mitrea traieste din „fabricat de hartii" care se cer „lansate pe piata":

„AMBITU: lamuriti-ma, va rog, de ce nu se ia nimeni de Videanu?

MIRONMITREA: pentru ca nu are cine. Te rog sa te gandesti cum putem sa lansam pe piata discutia privind modul in care Basescu a santajat UDMR si PC pentru a le aduce la Guvernare.

AMBITU: Eu cred ca perioada asta de opozitie poate fi foarte buna de testat oameni. De gasit diverse voci, de pregatire a lor.

MIRONMITREA: OK. Dar intoarce-te la ce te-am rugat.

AMBITU: Putem fabrica o hartie si sa o aruncam undeva in tara. As merge pe PC acum. Scapati pe piata strategia de atac a lui Tariceanu."

Facsimil 1

Singuri, fara Dancu – in propaganda e mai greu sa te descurci fara profesionisti; cu atat mai mult cu cat echipa lui Vasile Dancu este nu numai absenta din tara, dar vizibil in alta tabara decat cea a specialistului in ranga.

„CAMELIAIONESCU: este cel putin ciudat ca mi s-a cerut pentru prima data un punctaj pe minoritati la varf, miza reala ar putea fi ce zice fiecare pentru a se controla sedinta. Eu am trimis ce v-am dat si dumneavoastra ieri.

In timp, nu vi s-a parut ca Dancu e mai prolific din strainatate decat atunci cand se afla in tara? S-ar putea sa am o obsesie, dar de cand sunt aici aud pe toata lumea ca VD (Vasile Dancu n.n.) este in strainatate. Ei, nu pot sa cred. Chiar acum, cand se da batalia finala.

MIRONMITREA: Nu te lasa pacalita, dar nici nu deveni paranoica… Vom vedea. Informatiile mele sunt ca VD si seful lui, Rus, sunt in strainatate si ca nu vor putea ajunge. Vedem.

CAMELIAIONESCU: Mi s-a cerut personal.

MIRONMITREA: Cami, acum 5 minute s-a oferit sa iti gaseasca o solutie ca sa te plateasca suplimentar, printr-o fundatie.

CAMELIAIONESCU: De catre fata care a lucrat anterior la V. Puscas.

MIRONMITREA: Am refuzat oferta si am propus-o pe Ana.

MIRONMITREA: Am inteles de la tine ca nu te intereseaza.

MIRONMITREA: Acum este o concurenta sa se puna mana pe oameni buni si tu esti."

Facsimil 2

Si acum cea mai tare: colaborarea PSD – legionari; satul pana la isterie de subiectul sindicatelor, fostul lider CNSLR Fratia prefera solutii extreme: colaborarea cu o organizatie legionara ca sa-l faca de rahat pe „marinel":

„ANDRAORNEA: lansarea ideii cu sindicatele sustinute de Base o puteti citi si in editorialele de astazi.

MIRONMITREA: eu nu sunt in Bucuresti, sunt intr-o intalnire.

ANDRAORNEA: OK.

MIRONMITREA: da, am vazut.

MIRONMITREA: de asemenea trebuie sa facem publica strategia de atac a marinelului.

ANDRAORNEA: in cate ore vreti strategia?

MIRONMITREA: maine sper sa apara materialul nostru cu Basescu mason din revista legionara Libertatea.

MIRONMITREA: ma refer la strategia marinelului privind…"

Facsimil 3

Sunteti curiosi sa aflati cum arata textul asumat de „mironmitrea" ca „materialul nostru"? Am fost si noi si, la doua zile dupa messengereala de mai sus, l-am chiar descoperit pe site-ul publicatiei electronice legionare „www.libertatea.info", dovada ca relatia PSD-ului cu cuibul exista. Iata si lovitura la masoneria lui Base, fabricata in laboratorul secretarului general PSD:

„Avem informatii din surse sigure ca «tovarasul» securist Traian BaSSescu e parte din aceasta organizatie diabolica, cu scopul de a distruge Romania si lumea. Gradul detinut de presedintele ales de catre populatia naiva si oarba este unul foarte mare, gradul 32, adica cel care aplica planurile diabolice ale Francomasoneriei.

Spunea in anul 1996 deputatul Radu Timofte ca Masoneria este aproape sa controleze toate partidele politice si toata mass media, acum in anul 2005 masoneria controleaza tot. Propaganda masonica a inceput si mai puternic de cand Basescu este presedinte si se vrea crearea unei societati de tip occidental cu multe si numeroase minoritati. ROMANIA, TREZESTE-TE!!!"

Daca va imaginati ca un fin politician ca Mircea Geoana este deranjat ca lui Mitrea ii put picioarele a extremism si manipulare groasa, va invitam sa il priviti (foto 2) stramband din nas.

Romania, trezeste-te! – Ana-Maria Bitu a fost reporter la PRO TV, apoi a lucrat la Ministerul Transporturilor; acum, pe langa atributiunile de intoxicare pe care le are la cabinetului Mitrea, este si membru supleant in Consiliul de Administratie al TVR.

Va place perspectiva unui Consiliu de Administratie populat cu asemenea personaje care ar trebui sa vegheze la respectarea misiunii televiziunii publice – recte informarea corecta a publicului?

Lasa, Base, nu multumi; nu noi iti facem cadouri in textul de mai sus; daca strategia „mironmitrea" de demolare a imaginii presedintelui Basescu – cu ghiulele din colectia „mason", „cartofor", „infractor" sau, in campania din 2004, „homosexual" – va deveni strategia PSD, Basescu nici nu mai are nevoie de o campanie proprie. Parerea pesedistilor.

Biroul de Investigatii