Teatrul Fara Frontiere (TFF) prezinta miercuri, la Teatrul Foarte Mic, in premiera romaneasca, spectacolul "Terorism", de fratii Oleg si Vladimir Presniakov, in regia Gianinei Carbunariu, informeaza TVR.

Piesa celor doi dramaturgi rusi, tradusa in romaneste de Maria Dinescu, este o satira in sase acte, cu 23 de personaje - 15 barbati si opt femei - de diferite varste, insa montarea romaneasca include doar noua tineri actori, dat fiind ca spectacolul apartine unei companii independente care invita in productiile

sale mai mult interpreti din ultimele promotii. Din distributie fac parte Paula Gherghe, Madalina Ghitescu, Maria Obretin, Mihaela Sirbu, Ionut Adascalitei, Adrian Anghel, Laurentiu Banescu, Rolando Matsangos si Razvan Oprea.

"Terorism" se petrece pe parcursul unei singure zile, intr-un oras aparent obisnuit, in care doua batrane pun la cale crime; o secretara se sinucide in "camera de relaxare" a companiei in care lucreaza; jocul sexual a doi amanti degenereaza in violenta, iar o alarma cu bomba ameninta aeroportul.