Dupa numeroase declaratii anti-Tariceanu, Cristian Boureanu si Valeriu Stoica au intrat oficial in colimatorul conducerii PNL. Comitetul Executiv al PNL a acceptat ieri, la propunerea expresa a lui Calin Popescu-Tariceanu, ca „toti cei care mai aduc atingere imaginii partidului de acum inainte" sa fie sanctionati.

„Din acest moment, oricine din PNL trebuie sa suporte consecintele. Ma refer la toata lumea, inclusiv la dl Stoica", a tinut sa puncteze Tariceanu dupa ce-l nominalizase deja pe Cristian Boureanu. Intrebat daca si Theodor Stolojan intra in categoria sanctionabililor, Tariceanu a schimbat tonul. „Nu pot sa nominalizez eu persoane, ci organizatiile din care acestia fac parte.

Organizatiile au obligatia sa ia deciziile pe care le considera de cuviinta", a ocolit raspunsul premierul. Nici Mona Musca nu a fost trecuta pe lista lui, desi in timpul sedintei cu usile inchise a fost pomenita si aceasta.

Trei ore a durat sedinta in care Cristian Boureanu s-a rafuit cu Calin Popescu-Tariceanu. De partea primului nu s-a raliat decat Crin Antonescu, in schimb de partea lui Tariceanu au fost mai toti liderii partidului, Ludovic Orban, Puiu Hasotti, Norica Nicolai etc.

Citeste articolul integral in Evenimentul Zilei