Banca Comerciala Romana (BCR), aflata in plin proces de privatizare, a anuntat miercuri, printr-un comunicat de presa, deschiderea, in luna noiembrie 2005, a inca noua unitati bancare in judetele Constanta, Salaj, Suceava, Sibiu, Arges, Galati si Vrancea. Reteaua bancii are in prezent 359 de sucursale si agentii.

"Strategia BCR de a dezvolta canalele multiple de distributie a produselor si serviciilor bancare se bucura de mult succes, deoarece am dezvoltat fiecare canal intr-un mod inovator, in concordanta cu preferintele clientilor nostri", a declarat Natalita Hurduc, Vicepresedinte Executiv al BCR.

Unitatile bancare nou infiintate sunt plasate astfel:

In Judetul Constanta a fost deschisa "Agentia Litoral" care este situata pe B-dul. Aurel Vlaicu, Nr. 99, Bl. AV2. Agentia este cea de-a 5-a unitate din Municipiul Constanta si a 11-a din judet.

"Agentia Dumbrava" este situata in Municipiul Zalau pe Str. Dumbrava, Nr. 64, Bl. D25, Ap. 17/a, Parter. Agentia este cea de-a 3-a unitate din Municipiul Zalau si a 8-a din Judetul Salaj.

"Agentia Obcini" este situata in Municipiul Suceava pe Calea Obcinilor, Nr. 13, Bl. T-47, Parter. De asemenea, a fost inaugurata "Agentia Burdujeni" care este situata pe Calea Unirii, Nr. 39, Bl. 92, Sc. G, Parter. Numarul unitatilor BCR din Municipiul Suceava a ajuns la 4 iar la nivelul jutetului banca are 13 unitati.

"Agentia Vasile Aron" din Sibiu pe Str. Semaforului, Nr. 14, Parter. Tot in Sibiu a fost deschisa si "Agentia Progres" situata pe Str. Bihorului, Bl. 15, Parter. Astfel, in Municipiul Sibiu exista 6 unitati BCR iar la nivelul judetului 10.

"Agentia Mioveni" este situata in orasul Mioveni pe B-dul. Dacia, Nr. 99, Bl. P3A, Parter. Agentia este cea de-a 7-a unitate BCR din Judetul Arges.

„Agentia Micro 40" din Municipiul Galati este situata pe Str. Henri Coanda, Nr. 15, Bl. J12, Parter. Agentia este cea de-a 6-a unitate BCR din Municipiul Galati si a 9-a unitate operativa din judet.

„Agentia Piata Moldovei" din Municipiul Focsani este situata pe Str. Piata Independentei, Nr. 1, Bl. 9, Parter. Agentia este cea de-a 3-a unitate BCR din Municipiul Focsani si a 5-a unitate operativa din Judetul Vrancea.