Femeile au declarat ca prefera masinile agile, usor de parcat, cu o vizibilitate mare. Le place sa stea la inaltime si sa aiba mult spatiu de depozitare. Utilitatile de ultima ora nu reprezinta un interes. Pretul si consumul masinii par a ocupa primul loc in interesul femeilor. Masinile spatioase pentru a gazdui o familie numeroasa sunt esentiale. La fel de importanta este si siguranta.

Toate cele zece masini enumerate mai jos indeplinesc aceste criterii impuse de femeile din ziua de azi. Este vorba despre femeile din America, desigur. Pentru ca, de multe ori, europencele par a se da in vant dupa automobilele mari, cel putin in aceeasi masura ca si barbatii.

1) Scion Xa

Toyota a construit Scion Xa pentru a fi complet echipata, usor de condus, economica, incredibil de practica, cu un spatiu generos in interior. Aceasta masina reprezinta automobilul ideal pentru o femeie care este la prima sa achizitie de acest gen. Aceasta masina poate fi inghesuita in aproape orice loc de parcare.

Varianta automata este indicata pentru zona urbana, insa pentru autostrada de preferat este cutia manuala de viteze.

2) Mazda 3

Mazda 3 este o combinatie intre stil, spatiu, placerea de a conduce si, surprinzator, clasa. Varianta berlina costa mai putin insa va recomandam pe cea break pentru ca este mai practica, si, in viitor, mai utila pentru o familie in dezvoltare.

3) Mazda Miata

Miata este o masina ideala pentru o femeie care nu si-a intemeiat inca o familie. Foarte putine masini incorporeaza placutul cu utilul. Desi porbagajul este cam mic, Miata ofera destul spatiu de depozitare pentru un week-end romantic in doi. Daca va place viteza, editia Mazdaspeed dezvolta performante uimitoare.

4) Volkswagen Jetta

Sedanul de la Volkswagen ofera indeajunsa individualitate pentru o femeie independenta, destule utilitati tehnologice pentru o viitoare directoare executiva si mult spatiu pentru o familie in devenire.

5) Ford Focus

Ford Focus are un caracter diferit produselor Ford vandute in Statele Unite si Canada. Acest lucru se intampla datorita faptului ca Focus a fost creat pentru Europa. Pe buna dreptate este o masina europeana din toate punctele de vedere. Plafonul este inalt, porbagaj si interior spatios, usor de condus.

6) Honda CR-V

CR-V-ul este dorinta oamenilor pentru un SUV. Este construit pe platforma unei berline de aceea ofera usurinta si placerea cu care conduci o berlina. Cel mai bun lucru este acela ca masina este usoara, economa, cu un motor in patru cilindrii si are o putere suficient de mare pentru a nu se face de rusine pe autostrada.

7) Subaru Outback

Aceasta masina reprezinta o siguranta pentru orice femeie. Este perfecta pentru femeile care conduc pe o vreme nefavorabila, garantand ca va ajunge la destinatie. Subaru Outback se conduce ca o masina obisnuita, o masina incredibil de rapida.

8) Mazda MPV

Anumite femei adora minivan-urile, altele plang numai la gandul de a avea unul, insa ceea ce conteaza este faptul ca minivan-urile sunt mult mai practice decat SUV-urile cand vine vorba de competitia intre spatiul din interior si marimea exteriorului, ca sa nu mai vorbim se usurinta de intra de a iesi si de a porni masina.

MPV-ul este un mod perfect de a incepe cu o masina pana in momentul in care familia devine mai numeroasa.

9) Honda Civic

Honda Civic este vazuta pretutindeni asi asta se intampla dintr-un motiv bine intemeiat. Sunt economice, usor de condus si merg ca un ceas elvetian. Varianta hibrida si cea cu gaz natural sunt perfecte din punct de vedere al costului si a protectiei mediului. Fara discutie este lidarul clasei compacte.

10) Mercedes- Benz E-class

Ati muncit din greu? Acum a venit vremea sa va bucurati. Clasa E are un design ideal, este indeajuns de mare pentru o familie intreaga si in acelasi timp mica pentru a fi usor parcata. E320 CDI incorporeaza un motor diesel puternic dar silentios, in opt cilindri. Clasa E reprezinta modul cel mai practic de ati indeplini o placere.