Oana Zavoranu s-ar fi descurcat mai bine in rolul Soniei, interpretat de Nicoleta Luciu in "Lacrimi de iubire".

Cel putin asa reiese dintr-un sondaj realizat pe www.lacrimideiubire.ro de fanii celor doua telenovele romanesti care ruleaza in acest moment pe Acasa Tv. Ei au decis in proportie de 76% ca iubita lui Pepe ar fi trebuit sa primeasca si de aceasta data rolul negativ.

Cu toate ca Oana Zavoranu a intrat deja in pielea maleficei ziariste din "Pacatele Evei", multi dintre fanii vedetei si-ar fi dorit sa o urmareasca si in postura de gasculita rasfatata in "Lacrimi de iubire".

BAROMETRE PE NET

Telenovelele romanesti ocupa un loc din ce in ce mai important in viata celor care s-au lasat prinsi de intrigile scenariului si de prestatia actorilor. Astfel, zecile de forumuri dedicate exclusiv discutiilor despre productiile amintite sunt tot atatea barometre care masoara interesul de care acestea se bucura.

MOBIL SI MASINA CA IN TELENOVELA

Fanii sunt foarte atenti la detalii. Telefoanele mobile folosite de actori sau masinile pe care acestia le conduc in serial sunt de mare interes. Nu-i de colo sa ai sau sa vrei sa-ti cumperi telefon mobil identic cu cel pe care l-ai vazut in mana Oanei Zavoranu sau a Nicoletei Luciu. Sau macar sa visezi la limuzina Lincoln Navigator cu care se plimba afaceristul Grigore Varlaam.

CEL MAI FRUMOS

Fratele lui Lucian Viziru, Augustin , este cel mai aratos actor din "Lacrimi de iubire". O spun 39% dintre cei care si-au dat cu parerea. Dan Bordeianu este Fat-Frumos pentru 32% dintre fani, iar Lucian Viziru abia a strans 12% dintre voturi la aceasta sectiune.

ACTRITA PREFERATA

In "Pacatele Evei", Oana Zavoranu este cea care taie si spanzura. Bruneta este pe placul a 24% dintre votanti. Lili Sandu o urmeaza cu 18%, locurile trei, patru si cinci fiind ocupate de Maria Dinulescu cu 12%, Oana Pellea, 11% si Cristina Cioran, 10%.

NESUFERITA

Nicoleta Luciu are toate sansele sa o ia pe urmele Oanei Zavoranu in materie de roluri negative. Pentru ca Sonia este cel mai antipatic personaj, spun 36% dintre cei care au ales "nesuferitii" din "Lacrimi de iubire".

Parintii Soniei nu sunt pe placul a 12% dintre participantii la sondaj, iar mama Maiei, Elena Savu (menajera familiei Varlaam), s-a pricopsit cu 24% dintre optiuni, cu toate ca este un personaj pozitiv. Adevaratii "rai" din serial, Amalia si Grigore Varlaam, au acumulat 16% si respectiv 4% dintre voturi.

ADELA POPESCU, CEA MAI BINE IMBRACATA

Mania fanilor nu se opreste la amanunte de genul mobilului folosit de personajul preferat. Spre exemplu, vestimentatia personajelor feminine din "Lacrimi de iubire" a fost luata la bani marunti, prilej cu care a rezultat un top al celor mai bine imbracate actrite. Primul loc i-a revenit Alexandrei (Adela Popescu) cu 42% din voturi.

Nicole (Mihaela Barlutiu) s-a clasat pe locul secund cu 31% din optiuni, Amalia (Elvira Deatcu) pe trei cu 9%, iar Sonia (Nicoleta Luciu) pe patru cu 8%.

PAPI E PE PRIMUL LOC

Alexandru Papadopol este actorul din "Pacatele Evei" cu cel mai mare lipici la public. 37% dintre voturi i-au revenit lui Papi, gratie dublului rol pe care il interpreteaza. Vine tare din urma Razvan Fodor, cu 33% din preferintele fanilor, urmat de Pavel Bartos cu 11 procente. Claudiu Bleont se afla si el in topul preferatilor cu 7%.