Andreea Marin a acceptat, miercuri seara, invitatia reporterului monden Roxana Iliescu de a discuta in premiera despre relatia ei cu Stefan Banica jr. In emisiunea de la B1TV "6! Vine presa", de Sf. Andrei, Andreea Marin a raspuns la numeroase intrebari personale adresate de Roxana.

Roxana Iliescu a intrebat-o pe Andreea Marin daca a respectat traditia populara de Sf. Andrei, care te indeamna sa iti pui sub perna seminte de mar pentru a-ti visa ursitul...

"Zana Surprizelor" a marturisit ca a glumit pe aceasta tema cu mama ei - cea de-a doua sotie a tatalui Andreei, femeia care a crescut-o practic dupa decesul mamei naturale - care i-a recomandat sa umble cu usturoi prin casa si sa isi puna sub perna seminte de mar pentru a-si visa ursitul.

Vedeta i-a raspuns acesteia ca ii este frica sa recurga la acest gest, nu care cumva sa viseze pe altcineva! "Daca visez pe altcineva? Eu l-am gasit! Nu mai este nevoie sa-l visez!", a declarat Andreea Marin. Reporterul B1TV a insistat: "Esti convinsa ca el e?...". "Eu sper!", declara Andreea Marin. "Mai ai timp si de Stefan? Te ocupi de atatea lucruri?", a intrebat Roxana.

"Inainte sa-l cunosc, credeam ca in programul meu nu mai e loc de un ac, dar iata ca mai e!", a raspuns Andreea.

Cititi articolul integral in Libertatea