Bulevardul Kiseleff a fost ocupat incepand cu ora 11.00. Locul masinilor a fost luat de contingente apartinand Jandarmeriei, Aviatiei, Marinei, Infanteriei dar si Serviciului Roman de Informatii.

In timp ce miliatrii defilau plini de insemnatate, oamenii de pe margine aplaudau frenetic: „Bravo voua!", „Foarte frumos, tineti-o tot asa, faceti cinste acestei tari", striga lumea mai ceva ca la un meci de fotbal.

La vederea artileriei grele, ce facea sa trepideze intreg bulevardul, aproape toti spectatorii de ocazie au devenit fotografi profesionisti: „Da-te la o parte, vreau si eu sa prind tancul asta", si imediat bliturile aparatelor intrau in actiune.

Dupa o defilare ca la carte, locul masinariilor pe artera principala a fost luat de Mircea Geoana, care se indrepta grabit spre sediul partidului pe care il pastoreste. Nu uita insa sa mai dea mana cu niscaiva posibili alegatori. In urma lui, cu o intarziere de aproape 20 de minute, s-a pornit si caravana presedintelui Basescu: SPP-isti, jandarmi si doua masini ale politiei rutiere.

Timp de o ora, seful statului a strans mana oamenilor adunati de-o parte si de alta a bulevardului.

Cititi articolul integral in Averea