Vineri, la prima conferinta de presa dupa iesirea din silenzio stampa presedintele executiv al FC Dinamo, Ioan Becali, a declarat ca nu are de gand sa paraseasca gruparea din Stefan cel Mare, avind de indeplinit un proiect pe termen lung.

"Nu demisionez. Acest zvon l-a raspindit o parte a presei, care continua sa vada la noi o stare conflictuala, lucru care este departe de adevar", a declarat presedintele executiv al lui Dinamo.

Referitor la plecarea tehnicianului Ioan Andone, Ioan Becali a precizat ca deocamdata nu se pune problema unei despartiri: "Daca domnul Andone, dupa expirarea contractului din vara, cere un salariul mai mare, avind in vedere ultimele prestatii, ar trebui sa luam in calcul si alti antrenori", a mentionat Becali.

Fostul impresar nu l-a uitat nici pe capitanului dinamovist, Florentin Petre, despre care a spus ca in cazul unor pretentii ridicate in privinta contractului, va trebui sa-si gaseasca alta echipa.

Intrebat daca l-a contact pe Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei, Becali a spus: "Nu l-am cautat pe Nelutu. El este un antrenor de perspectiva, iar pe noi ne intereseaza toti tehnicenii in postura lui, mai ales ca lui Andone i se termina contractul in vara".