Pentru a-si lua revansa ca anul trecut nu si-a sarbatorit ziua de nastere decat intr-un cerc restrans de prieteni, Catalin Botezatu a organizat, in ciuda problemelor de sanatate avute, o megapetrecere intr-un club din Bucuresti, vineri noapte, la implinirea a 39 de ani.

In acest an Bote a avut parte de doua torturi, unul mai spectaculos ca celalalt. Primul tort (in foto), imens, a fost insotit de tunuri cu confeti si din el si-a facut aparitia o stripteuza care tinea in brate un catelus pe-chinez tibetan, cadou pentru creator. Cel de-al doilea tort a cantarit 75 de kg fiind adus de sase ospatari si decorat cu o multime de artificii.

Astfel, clubul Bamboo a fost invadat de cei peste 500 de invitati ai lui Bote: vedete, manechine, oameni de afaceri sau pur si simplu prieteni.

Printre acestia la loc de cinste s-au aflat colegii din lumea modei, dintre care Romanita Iovan impreuna cu sotul, care, cu toate ca nu se dau in vant dupa mondenitati, au venit sa-i ureze cele cuvenite sarbatoritului si i-au facut cadou o cruce din aur. Miliardarul Irinel Columbeanu a venit impreuna cu iubita sa Monica si a plecat printre ultimii, pentru ca i-a placut foarte mult atmosfera.

Monica a dansat toata seara in fata lui Irinel si ori de cate ori a trebuit sa mearga la baie a fost insotita de doi bodyguarzi.

Si pentru ca la o astfel de ocazie nu lipsesc cadourile, acestea au fost si in acest an extrem de valoroase si variate. Catalin Botezatu a primit printre altele un inel Luis Vuitton de 4.000 de euro, un smoking D&G, numeroase esarfe si fulare Vuitton si haine de firma, icoane, bijuterii, parfumuri, dar si multe sticle cu bautura.

Articol integral in Libertatea