Edi Iordanescu a acceptat sa vorbeasca despre ce inseamna sa fii fiul antrenorului Anghel Iordanescu si iubitul cantaretei Delia Matache. El spune ca nu este de acord ca iubita lui sa se dezbrace in revistele pentru barbati.

Rep: Porti un nume celebru, te-a ajutat cu ceva?

Edi Iordanescu: M-a ajutat mai mult afara. Cand jucam fotbal in tara toti cereau mai mult de la mine pentru ca eram fiul antrenorului Iordanescu. Trebuie sa recunosc insa ca este un avantaj pentru afaceri pentru ca imi da credibilitate.

Rep: "Tata Puiu" se implica in viata ta personala?

Edi Iordanescu: Tata a fost deschis sa-mi dea sfaturi, dar nu a vrut sa se impuna ca sa nu am motive sa-i reprosez ceva. Nu am avut nici o discutie cu tata despre fetele cu care ma intalnesc pentru ca el nu se baga in viata mea privata. El provine dintr-o familie amarata si a reusit singur in viata. Am vrut sa fac si eu acelasi lucru.

Rep: Ce parere au parintii tai despre iubita ta?

Edi Iordanescu: Delia s-a intalnit cu tata o singura data. Nici nu avea cand. Eu l-am vazut anul asta de doua ori: o data cand am fost in vizita in Arabia Saudita, alta data cand ne-a vizitat el in Romania. Delia se intalneste des cu mama si cu fratii mei pentru ca o iau cu mine atunci cand trec pe la ei. Mergem toti la biserica si am fost impreuna in vizita la manastire.

Rep: Se vorbeste despre averea de peste 12 de milioane de dolari a tatalui tau si despre partea ta de mostenire. Mai mult, s-a scris in presa ca Delia ar fi sedusa de banii tai?

Edi Iordanescu: Eu m-am descurcat singur de la 18 ani. Am trait din banii pe care i-am castigat din fotbal. Sunt independent financiar, iar mostenirea mea le-am lasat-o fratilor mai mici, pentru ca mai am doi frati si o sora care locuiesc impreuna cu mama mea. Acum am o firma de investitii imobiliare pe care am inceput-o in urma cu sase luni. Este o afacere cu finantare internationala si merge foarte bine.

Niciodata nu mi-am pus problema ca fetele ar fi atrase de banii mei, cu atat mai putin Delia. Ea este o persoana publica, tanara si foarte frumoasa si este normal ca lumea sa vorbeasca multe.

Rep: Cat de bine o cunosti pe Delia?

Edi Iordanescu: Am cunoscut-o pe Delia cu un an inainte sa devenim iubiti. Eram in acelasi cerc de prieteni, ne vedeam la cafele ca amici. La o luna dupa ce s-a despartit de Florin Moldoveanu, am iesit numai noi doi. Singurul lucru pe care i-l reprosez Deliei este acela ca are o imagine publica care nu corespunde adevarului. Ea stie ca o acuz din cauza asta.

Rep: Daca Delia o sa vrea sa pozeze in Playboy ai ceva de comentat?

Edi Iordanescu: Nu sunt de acord sa pozeze goala. Delia stie si nu avem discutii pe tema asta, asa ca nu am ce sa comentez.

Rep: Delia, iubita ta nu este tot una cu vedeta Delia Matache?!

Edi Iordanescu: In realitate, Delia este diferita. Eu ii stiu toata povestea, chiar daca nu am fost mult timp in tara. Delia este o fata cuminte. Are 23 de ani si a avut doar trei prieteni. Mama ei este foarte protectoare, iar tatal ei este un tip sever si foarte credincios, care nu-i permite multe. Si acum locuieste cu parintii in apartamentul din Berceni.

Rep: Va mutati impreuna?

Edi Iordanescu: Uneori mai ramane la mine, dar nici eu nu am locul meu, am inchiriat un apartament. Abia la anul sper sa-mi iau casa mea.

Rep: S-a scris ca Delia este geloasa si ca s-a certat cu fosta ta iubita?

Edi Iordanescu: Fosta mea iubita este Catalina Mocanu si am avut o relatie de cinci luni de zile. Catalina si Delia nu s-au certat niciodata. Am mai cunoscut cateva fete dupa ce m-am despartit de Catalina, dar nimic serios.

Rep: Vorbesti despre Catalina ca si cum ai iubi-o inca?

Edi Iordanescu: Cand ne-am despartit a fost o hotarare de comun acord si am ramas prieteni. Pe Catalina am cunoscut-o printr-un amic comun, imediat dupa divor tul ei, pe vremea cand prezenta stiri la Realitatea. Stiam ca a fost sotia lui Eugen Mihaescu de la Krypton si ca are un copil. Nu am iesit niciodata impreuna cu copilul ei pentru ca era in grija parintilor ei, la Braila.