Pentru cei cu buzunarele doldora de bani, care cauta un cadou deosebit pe care sa il puna sub pomul de Craciun, DuPont Registry ofera mai multe sugestii auto. De ce sa cumperi o masina de fabrica, pe care poate o detine si vecinul de peste drum, cand poti sa te mandresti cu un unicat, care mai si costa o gramada de bani?

DuPont Registry strange crema obiectelor de colectie pe care apoi le promoveaza in paginile cataloagelor sale. Numai simpla prezenta intr-un astfel de catalog creste valoarea produsului ce urmeaza a-si schimba proprietarul.

De la ceasuri de colectie, brichete incrustate cu diamante, biciclete ultramoderne, pana la case, masini si yachturi, DuPont Registry are de toate pentru toti, cu o conditie: sa fie foarte bogati.

Se pare ca anul acesta se poarta masinile deosebite pentru cadourile de Craciun

7 exemple de cadouri:

Tiki Truck

$85,000

Daca aveti 85.000 de dolari sau vreun unchi bogat care doreste sa cheltuiasca o astfel de suma, ati putea cumpara o berlina germana, eleganta, distinsa, o masina cu mult bun-gust. Sau ati putea cumpara cel mai mare kitsch pe patru roti, intruchipat in camioneta Tiki Truck.

Tiki Truck este un Ford F-250 Crew Cab Diesel, care a fost modificat dupa cum urmeaza: bena cmionetei a fost transformata intr-o cada jacuzzi, iar apa curge dintr-un imens panou de ipsos care imita o figura mitologica, din genul celor intalnite la balci, unde bagi mana si ti se ghiceste viitorul. Grila frontala camionetei este din bambus. Noblesse oblige...

La acesti bani, primiti si un gratar portabil, masina de facut gheata si un frigider de proportii.

Hummer H6 Player Edition

$103,000

De ce sa nu cumperi un Hummer transformat in limuzina, cu trei randuri de roti? Ce mai conteaza ca si asa masina era masiva? Acum veti rupe gura targului cu un maxi-Hummer. Inauntru, exista suficiente neoane, aparatura video si bauturi alcoolice sa il transformati intr-un bar pe roti.

Cel putin comica este prezentarea din DuPont: "Fie ca mergeti la cumparaturi, sunteti prinsi in trafic sau va pregatiti de o seara in oras, acest Hummer va atrage cu siguranta toate privirile". Mai ales daca mergi cu el pana la bacania din colt...

Indy Street Car

$39,000

Nu este foarte usor sa transformi o masina de Indy (sora de peste Ocean a Formulei 1) intr-o masina "legala". Dar, cu un al doilea scaun pentru pasager, cu lumini de strada si un certificat special, masinuta, care pare desurubata din supermarketurile care au loc destinat pentru joaca copiilor, poate rula pe autostrada si sa faca slalom printre camioane. Mare atentie cum conduceti!

1965 Shelby Sunbeam Tiger

$125,000

Aceasta este o masina cel putin bizara. Arata ca un Corevette, insa este o masina britanica, mai precis un Sunbeam. Cu un motor V8 de "numai" 465 de cai putere si o transmisie manuala cu cinci rapoarte, acest bolid, despre care prorpietarul spune ca a suferit mici reparatii ale caroseriei poate fi al dvs. pentru 125.000 de dolari. Primiti si certificat de autenticitate!

1976 Pierce Fire Pumper

$14,000

De ce sa va mai jucati cu masinuta de pompieri din copilarie, cand puteti cumpara una in carne si oase, din 1976, care inca mai merge si mai poate stinge si incendii adevarate? La numai 14.000 de dolari eu zic sa va grabiti...

1937 Mercedes-Benz G5 4x4

$95,000

La fel in cazul in care va jucati "de-a nemtii" in copilarie. Pentru 95.000 de dolari, un Mercedes-Benz de razboi, este unul dintre cele mai rare automobile. Este pastrat intact si veti avea propriul Razboi Mondial in curtea sau garajul casei. Are si stativ pentru mitraliera (care nu este inclusa in pret si nici macar legala)

1964 Lincoln Continental Mobsteel Edition

$45,000

Continental1964 este considerat un simbol al Americii si al designului acelei perioade. Unei astfel de masini clasice nu ii mai lipseau decat jantele de 22 de toli, stil "gangster", cromate, lustruite, o adevarata poezie. Masina a fost modificata de Mobsteel of Brighton, Michigan, care ajuta "batranele doamne" sa tina pasul cu moda si sa poata da bine pe ritm de hip-hop. Pachet complet la numai 45.000 de dolari.