Zana Surprizelor a reusit sa-si scoata iubitul din pepeni. Stefan Banica jr. i-a facut Andreei scandal dupa ce Camelia Constantinescu, mama fiului sau, Radu Stefan, i s-a plans ca noua lui iubita s-a legat de ea in timpul emisiunii "Sase, vine presa!", scrie revista Vip.

Chiar daca Andreea se fereste sa vorbeasca despre iubirea ei cu Stefan, saptamana trecuta, diva a dat un interviu in care a declarat, printre altele, ca ea nu a distrus o familie fericita. Ca, oricum, relatia dintre Camelia Constantinescu si Banica scartaia inainte de intrarea ei in scena.

PROMISIUNE TINUTA

La scurt timp dupa difuzarea emisiunii la B1Tv, cantaretul a primit un SMS de la Camelia. Ea il ruga in mesaj sa puna capat oricaror afirmatii despre legatura lor. Ceea ce Stefan i-a si promis fostei iubite, cu precizarea ca va avea o discutie dura cu Andreea despre cele intamplate. Se pare ca Banica s-a tinut de cuvant.

TIPETE SI PAHARE SPARTE

Conform revistei Vip, vecinii cantaretului au auzit tipete si zgomot de pahare sparte venind dinspre apartamentul pe care Stefan il imparte acum cu Andreea. Scandalul ar fi avut loc imediat dupa ce vedeta TVR 1 s-a intors acasa de la emisiunea buclucasa. Confruntarea se pare ca a afectat-o destul de mult pe Andreea, care a preferat sa paraseasca apartamentul iubitului ei.

Indragostitii s-au impacat insa de Sfantul Andrei, cand a fost ziua de nume a Zanei Surprizelor. Contactata telefonic, Andreea Marin a refuzat sa comenteze subiectul: "Nu ma intereseaza. Nu am timp sa citesc ziarele. Punct."

CAMELIA SUFERA IN TACERE

Camelia Constantinescu a refuzat sa vorbeasca in presa despre despartirea de Stefan sau despre relatia lui cu Andreea Marin. Surse din anturajul Cameliei ne-au declarat ca fosta iubita a cantaretului vrea ca numele ei sa nu mai fie pomenit in toata aceasta poveste. Insa este posibil ca rabdarea ei sa ajunga la capat, in cazul in care Andreea va continua sa faca referire la ea in public.