La sase luni dupa preluarea pachetului majoritar al companiei de telefonie mobila Cosmorom, grecii de la OTE au relansat ieri firma cu nume schimbat, imagine noua, abonamente si tarife in euro si servicii in premiera.

Compania, care are in prezent 55.000 de abonati, are planuri ambitioase pentru a depasi cota de mai putin de 1% din piata telefoniei mobile. CosmOTE Romania este prima filiala a grupului CosmOTE care a adoptat brandul grupului si noua identitate corporativa, dominata de culoarea verde.

Restul companiilor detinute de CosmOTE in Bulgaria, Albania si Macedonia vor adopta brandul companiei-mama in cursul anului viitor. Conform oficialiilor grupului, CosmOTE are cele mai mici pachete tarifare de pe piata pentru serviciile cu abonament. Abonamentele incep de la

3 euro/luna (3,5 dolari), fara TVA, si au, ca noutate, minute gratuite cu toate celelalte retele de telefonie. Pentru SMS, tariful este de 5 eurocenti/minut (0,588 centi),in timp ce la restul retelelor este de 7 centi/minut. In cazul cartelelor pre-paid, tariful, de 0,16 eurocenti pe minut (0,188 centi) este unic, oricare ar fi reteaua sau ora la care se inregistreaza convorbirile.

Articol integral Averea