Cazul Iovan revine in atentie. Procurorii au identificat proprietarul cristalelor Swarovski gasite in casa lui Bogdan Iancu, la citeva zile dupa incidentul din Cartierul Primaverii. Ele apartin vicepresedintelui grupului Connex-Vodafone care fusese jefuit tot de Bogadn Iancu, inainte ca acesta sa intre in casa creatoarei de moda, transmite Realitatea TV.

Avocatii din dosarul Iovan au fost chemati, miercuri, la parchet unde procurorii le-au adus la cunostiinta faptul ca s-a putut proba faptul ca bibelourile Swarowski nu s-au aflat niciodata in posesia Romanitei Iovan si ca ele fusesera furate, alaturi de citeva ceasuri promotionale, dintr-o locuinta aflata in vecinatatea casei acesteia.

In plus, avocatii au vazut, miercuri, si desfasuratoarele telefonice ale convorbirilor avute de membrii familiei Iovan in noaptea de 7 octombrie.

Acestea arata foarte clar faptul ca unul din ei a sunat de pe telefonul fix la numarul de urgenta 112 la putin timp dupa ce Bogdan Iancu a fost impuscat. Pe acelasi desfasurator mai exista un apel direct la salvare, la ora 12.00 -in aceasi noapte- insa anchetatorii spun ca el nu are legatura cu cazul Iancu.