Ce-a de-a cincea editie a premiilor revistei TV Mania i-a desemnat pe Mircea Radu si pe Nicoleta Luciu drept cele mai sexy vedete din Romania. Ei au fost votati de cititorii publicatiei pe parcursul mai multor saptamani. Mircea a castigat si anul trecut trofeul la aceeasi categorie.

FELICITARI, BRE!

Prezentatorul emisiunii "Din dragoste" a primit distinctia din mainile Paulei Chirila ("Eva de la Canalul de stiri") care

i-a spus "Felicitari, bre!". Pe fondul plansului, in gluma, al lui Serban Huidu, unul dintre perdantii acestei categorii, aflat in sala, Mircea Radu, le-a multumit machiorilor sai care l-au ajutat astfel sa para proaspat si sexy, in ciuda noptilor nedormite.

Inaintea anuntarii castigatorului, pe scena mica a Teatrului National au urcat trei tinere actrite care sustineau ca sunt fanele din Botosani ale lui Mircea, scandand: "Mircea Radu-i pentru noi/ Florin Piersic tanar 2". In contrapartida, au aparut trei baieti fani ai contracandidatului Virgil Iantu. Ei au scandat "Il sustinem pe Virgil/ Ca e tare si viril".

LUCIU FARA SANI

Nicoleta Luciu a fost desemnata cea mai sexy vedeta TV, insa nu s-a putut dezlipi de platourile de filmare ale telenovelei "Lacrimi de iubire". In locul ei a urcat pe scena salii Amfiteatru a Teatrului National o reprezentanta a postului Acasa TV.

Amfitrionul serii, Marius Vizante, a glumit pe seama bustului vizibil redus al domnisoarei spunand: "Nicoleta, tu esti? Ti-ai facut operatie de micsorare a sanilor?".

CASTIGATORII:

Cea mai populara vedeta TV: Teo

Cea mai buna emisiune de divertisment: "Cronica Carcotasilor"

Cea mai buna emisiune pentru oameni obisnuiti: "Surprize, Surprize!"

Cea mai buna emisiune de stiri: "Stirile Pro TV"

Cel mai bun prezentator de stiri sportive: Raluca Arvat (foto medalion)

Cel mai bun serial romanesc: "Numai iubirea"

Cel mai bun talk-show: "100%"

Cea mai spectaculoasa ascensiune a anului: Robert Turcescu

Cel mai sexy star TV: Mircea Radu (foto stanga)

Cea mai sexy vedeta TV: Nicoleta Luciu (foto dreapta)

UDREA, VEDETA XXX

Ceremonia decernarii premiilor TV Mania nu a fost lipsita de glume si intepaturi atat din partea prezentatorului Marius Vizante, cat si din partea vedetelor din sala, in special a lui Serban Huidu. Echipa Cronicii Carcotasilor a castigat trofeul pentru "cea mai buna emisiune de divertisment".

Huidu a anuntat ca va oferi "limba primita de la TV Mania" (aluzie la forma trofeului) cameramanului echipei, iar Gainusa a dedicat premiul fiicei sale, Eva. Elena Udrea a fost luata peste picior de Vizante ,care a catalogat-o drept protagonista a peliculei "Secretele Udrei - film pentru adulti".

Fosta consiliera a lui Basescu a replicat spunand ca in cel mai rau caz ar juca in filme de groaza. In cadrul ceremoniei, Cristian Topescu a acordat un premiu special celor mai buni comentatori sportivi TV: Costi Mocanu, Felix Draghici si Mihai Mironica. Premiile TV Mania sunt singurele premii de televiziune acordate de publicul din tara.