Principalul eveniment european de specialitate din primavara, Forumul International Asigurari-Reasigurari, FIAR 2006, va avea loc in perioada 22-26 mai, ca in fiecare an la Sinaia.

"Apreciem ca cea de a 9-a Editie va reuni peste 500 de participanti. O scurta descriere a ceea ce se va intampla la FIAR 2006 ar fi: mai mult timp pentru intalniri bilaterale, mai multe mese rotunde, o conferinta mai sintetica, un program profesional diversificat, in concluzie, mai multe oportunitati", declara Sergiu COSTACHE, Director General, Media XPRIMM.

Ca in fiecare an, FIAR va beneficia de parteneriate media cu publicatii de specialitate importante din Europa si de o organizare pe masura.

"FIAR este recunoscut ca un eveniment dedicat afacerilor, insa pe langa continutul informational de exceptie si intalnirile bilaterale, in ceea ce priveste organizarea, va asiguram ca si la aceasta editie vom fi la dispozitia participantilor 24 de ore din 24", precizeaza Adriana PANCIU, Director General, FIAR Consult.

Incepand de astazi aveti posibilitatea de a va inscrie la FIAR 2006 si puteti beneficia de o reducere a taxei de participare.