Daca ati racit, ati stranutat, v-a curs nasul, acestea sunt semne ca sistemul imunitar nu este pregatit sa tina la distanta racelile de tot felul. In sezonul rece organismul, supus la frig, are nevoie, poate mai mult ca oricand, de produse naturiste care sa ajute la intarirea imunitatii.

De asemenea, din alimentatia zilnica nu trebuie sa lipseasca legumele si fructele crude sau fierte in aburi si sucurile naturale.

Iata cateva produse naturale care ajuta la intarirea imunitatii:

* Vitamine naturale macese si catina Fares - produsul e un complex de vitamine si minerale. Trateaza racelile, gripele, guturaiul, diverse boli infectioase. Prezentare: flacon cu 30 de comprimate. Pret: 12 lei.

* ImunoPlus - este amestec de chimen negru si echinacee, care creste rezistenta organismului la boli si previne infectiile. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Pret: 20 lei.

* ImunoPlus Junior - se administreaza copiilor, intarindu-le imunitatea. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Pret: 18 lei.

* Echinaceea Vitalis - contine pe langa echinacee, soc, catina si maces. Aceasta combinatie ajuta in anemii, stari de oboseala acumulata, convalescenta. Prezentare: flacon cu 30 de comprimate. Pret: 27 lei.

* Imunorezistan - imbunatateste rezistenta organismului si este bine sa se administreze de la primul semn de gripa sau infectii in sfera ORL. Prezentare: flacon cu 50 ml. Pret: 12 lei.

* Cordyang - Este de mare ajutor persoanelor in varsta, util in depresii. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Pret: 17 lei.

* Imunogrip - intareste imunitatea, poate preveni tot felul de infectii, inflamatii mai ales pe cele din sfera ORL, util in boli infecto-contagioase, chiar si in cistite, prostatite. Prezentare: flacon cu 50 ml. Pret: 12 lei.

Produsele prezentate le puteti gasi in magazinele de produse naturiste din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135 (strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. M. Bravu) si din str. Traian nr. 118.

In luna decembrie, cititorii ziarului Libertatea, care se prezinta la magazinul din str. Traian nr. 118 cu un exemplar, la zi, al ziarului, primesc consultanta gratuita. Pentru programari, tel: 327.23.74.

Leacuri la indemana oricui

* cura cu ceapa si usturoi, amestecate cu miere. Interzis diabeticilor!

* cura cu bitter suedez

* cura cu fructe de catina

* cura cu otet de mere si miere

* cura cu propolis

Liliana Simidon

Specialista in produse naturiste

Articol integral in Libertatea