Solistul trupei Vama Veche, Tudor Chirila, i-a dat tarcoale Andreei Raicu la petrecerea de Craciun oferita de Radio 21 si Europa FM, miercuri seara la hotel Phoenicia din Bucuresti.

Tudor Chirila a pus ochii pe frumoasa prezentatoare a emisiunii "Mereu prieteni" de la Prima Tv si cu greu s-a dat dus de langa bruneta, chiar daca aceasta i-a ignorat politicoasa avansurile. Cantaretul a stat in picioare langa masa Andreei si s-a oferit de mai multe ori sa aduca ceva de baut de la bar.

Probabil ca Tudor a pus ochii pe vedeta tv in urma cu doua saptamani, cand Andreea Raicu a fost impreuna cu o amica la concertul Vama Veche de la Sala Palatului. Prevazator, Tudor Chirila nu a ignorat nici restul femeilor de la petrecere.

Toata suflarea mondena si-a facut aparitia in crama din subsolul hotelului, dornica de distractie. (B)Andreea Banica si Cristina Rus s-au ignorat toata seara, Oana Zavoranu si Pepe au stat mai mult pe holuri, la un pahar de vorba cu diversi cunoscuti. Au plecat destul de repede, pentru ca Oana a trebuit sa sa intoarca pe platourile de filmare ale telenovelei "Pacatele Evei".

Mihai Morar si Daniel Buzdugan, Bodo si Ioana Basescu, Ilie si Amalia Nastase, Cream, designerul Razvan Ciobanu, Cristi Minculescu (Iris), Gabriel Cotabita, Raluca Moianu si sotul, Anda Adam, formatiile Class, Directia 5, Akcent si Marfar s-au numarat printre invitati.