Printr-un comunicat de presa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si UPB anunta organizarea forumului national "Economia bazata pe cunoastere" - conferinta "Crearea de avantaje competitive pentru IMM din Romania, prin solutii inteligente" in zilele de 12-13 decembrie 2005.

La conferinta "Crearea de avantaje competitive pentru IMM din Romania, prin solutii inteligente" 13 decembrie 2005, Centrul International de Conferinte al CCIR, sala A.I. Cuza

Camera de Comert si Industrie a Romaniei in colaborare cu Centrul de Pregatire Resurse Umane al Universitatii Politehnice Bucuresti organizeaza in cadrul forumului "Economia bazata pe cunoastere", conferinta "Crearea de avantaje competitive pentru IMM din Romania, prin solutii inteligente".

Scopul conferintei este sa demonstreze directorilor sau proprietarilor de intreprinderi mici si mijlocii, cum tehnologia informationala poate sa contribuie la imbunatatirea performantelor unei afaceri.

In timpul activitatii curente ai nevoie de o serie de informatii importante de genul:

Care este productivitatea lunara?

Care sunt veniturile reale?

Care este marja de profit obligatorie?

Cum se situeaza societatea in raport cu investitiile?

Pentru infiintarea unui nou departament unde sa gasesc oameni bine pregatiti.

In cazul in care toate aceste informatii nu exista sau nu pot fi obtinute in timp util este afectata profitabilitatea companiei

Poate ca afacerea pe care o conduci nu necesita o tehnologie de varf, dar exista numeroase modalitati simple si necostisitoare prin care firma ta poate sa aiba o crestere semnificativa a productivitatii.

Experti din marile companii de IT de pe piata romaneasca vor prezenta in cadrul conferintei sfaturi practice si studii de caz si vor evidentia beneficiile utilizarii inteligente a tehnologiilor in intreprinderile mici si mijlocii.

Cui se adreseaza seminarul?

Seminarul este dedicat directorilor sau proprietarilor de IMM care doresc cresterea performantelor afacerilor prin utilizarea de instrumente si procese care sa le permita accesul rapid la informatii si luarea unor decizii rapide si coerente.

Detalii si confirmare participare:

Directia Dezvoltarea Afacerilor

Telefon 021 319 01 67 Fax 021 319 01 59

Email: ddab@ccir.ro

Persoana de contact: George RADULESCU

Participarea este gratuita