Comisia de negociere desemnata pentru privatizarea S.C. CNM PETROMIN S.A. Constanta a analizat documentele de precalificare depuse de cei doi ofertanti interesati sa achizitioneze pachetul de 70,012% din capitalul social al companiei: Consortiul format din S.C. ALGORITM CONSULT S.R.L. Bucuresti si ASOCIATIA SALARIATILOR CNM PETROMIN S.A.

Constanta, si SOTIRIOS EMMANOUIL, persoana fizica din Grecia.

In urma analizei, comisia a hotarat eliminarea Consortiului format din S.C. ALGORITM CONSULT S.R.L. Bucuresti si ASOCIATIA SALARIATILOR CNM PETROMIN S.A. Constanta, Romania.

Ofertantul eliminat nu a facut dovada indeplinirii criteriului de precalificare, respectiv „o experienta de minimum 5 ani in domeniul transportului pe apa (cod CAEN 61)".

Documentele de participare ale celui de-al doilea ofertant ramas in cursa, SOTIRIOS EMMANOUIL – persoana fizica din Grecia, sunt analizate de catre comisie, pentru a stabili daca este admis la negocieri in vederea privatizarii companiei constantene.

CNM PETROMIN este o societate mare, cu un capital social de 56.218.927,5 RON. AVAS detine 70,012%, restul actiunilor fiind detine de SIF Transilvania, 23,83%, si alti actionari, 6,158%. Activitatea principala a companiei o reprezinta transporturile maritime si de coasta.