Proaspat declarati frati cu SUA, oficialii romani au purces in Libia unde au "dezghetat", dupa 20 de ani, o fratie mai suspecta cu tara plasata pana nu demult pe axa raului.

Faptul ca ministrul Ungureanu a fost primit relativ repede de imprevizibilul colonel Ghaddafi care a mormait binevoitor la primirea mesajului si cadoului (un pumnal) de la presedintele Basescu a fost considerat un adevarat succes. Mare bucurie mare: axa raului a catadicsit sa primeasca axa Bucuresti - Washington.

Ba chiar a invitat-o la un dineu dat in cinstea unor oaspeti din Togo si Sierra Leone. Hic sunt leones! Reluarea relatiilor cu Tripoli indica insa tripolarizarea politicii mondiale unde se umbla pe trei carari in nadejdea CIAnurizarii retelelor teroriste.

"Sistem turbo" - cum zice manelistul Guta care explica recent ce inseamna asta: sa vorbesti la trei telefoane mobile deodata, sa umbli cu trei femei etc. Clasicii turbo reuseau chiar mai mult: sa ia trei lefuri deodata - conducand doua spitale, stand la Senat, predand la Facultate si pledand seara de seara la tv.

Cititi articolul integral in Curentul