Mihaela Radulescu a primit trofeul editiei din acest an a "Superlativelor VIP", la sectiunea Divertisment. Vedeta Antenei 1 a concurat cu Teo Trandafir si cuplul de carcotasi Serban Huidu si Mihai Gainusa. Pentru ca la nominalizare nu a fost la fel de aplaudata ca si contracandidatii ei, Mihaela Radulescu a mustrat publicul.

Vedeta a precizat ca s-a impus in show-biz pentru ca este nesuferita si a multumit presei ca orice ar scrie, chiar si de rau, ii face numai bine la imagine. Aparitia ei pe scena a culminat cu o aplecare cu spatele spre public si spre Traian Basescu. Cat timp Mihaela a pupat cativa copilasi, publicul i-a putut admira lenjeria tanga pe sub rochia neagra din dantela.

ACCENT DE HOLLYWOOD

Marea surpriza a serii a fost prezenta Monicai Barladeanu care a plecat de la petrecerea de ziua ei ca sa dea premiul pentru divertisment. Proaspata actrita de la Hollywood si-a facut o intrare demna de un star si a descins in tromba pe culoarele Teatrului National, urmarita de fotografi, cu un minut inainte sa urce pe scena.

Monica Barladeanu si-a cerut scuze pentru intarziere si a prezentat-o pe Mihaela Radulescu cu un pronuntat accent american.

MIHAELA A DAT TOTUL

Mihaela Radulescu a fost sfatuita de amfitrionul serii, redactorul-sef al publicatiei VIP, Cristi Brancu, sa ii ofere buchetul de flori primit sarbatoritei Monica Barladeanu "pentru ca asa s-ar cuveni". Dupa ce s-a conformat cerintelor gazdei, Mihaela si-a cedat si trofeul primit pompierului Alexandru Banica, cel care a salvat vietile mai multor copii surprinsi de viiturile catastrofale.

MUTU A FOST HUIDUIT

Nominalizarea lui Adrian Mutu la sectiunea Excelenta in Sport a declansat proteste in sala. Numele lui Adi Mutu a fost huiduit la scena deschisa, semn ca fotbalistul nu a fost iertat dupa scandalul cu drogurile. Premiul a fost castigat de Ivan Patzaichin.

PUPATURI SI DILEME

Delia Matache a urmarit spectacolul de la balconul salii mari a Teatrului National, alaturi de iubitul ei, Edi Iordanescu, si de bodyguardul acestuia, un individ supraponderal. Plictisita de ceremonia sobra, Delia si-a umplut timpul oferindu-i pupaturi apasate iubitului si dezbatand alaturi de garda de corp semnificatia unor cuvinte sofisticate rostite pe scena.

TRAIAN BASESCU A IMPARTIT COVRIGI

Presedintele Traian Basescu a fost denumit "omul anului 2005". "E absolut surprinzator sa castig un premiu oferit de presa", a declarat Basescu la primirea trofeului si a unui buchet de flori. "Premiul n-am sa-l impart cu nimeni, s-ar putea sa fie ultimul pe care il primesc", a adaugat el. Apoi a coborat in sala si a impartit publicului covrigii primiti de la copiii unui ansamblu popular.

Articol integral in Ziarul