Sesizare catre primaria Bucuresti - Sect. 4.

Postata de: Fm

La data: 13 Decembrie 2005

Tip sesizare: Negativa

Cod: 834

din pacate sunteti o mare dezamagire pt mine si nu numai ! senzatia intre toti amicii cu care am discutat din sectorul nostru este ca sunteti atat de discret in fapte aproape de insesizabil !!!

locuiesc in spate la cinema Cultural si in fiecare seara cand vin spre casa imi ''amintesc'' de vds. pt ca intrand din Bd. Obregia pe strada care da inspre Piata Berceni (cea vanduta ''bine'') dau intr-o groapa aproape transversala pe sosea , groapa pe care nu ai cum s-o eviti ! cu 2-3 galeti de bitum ar putea fi astupata si va rog sa ma credeti ca le-asi cumpara eu dar nu stiu de unde .

da-ti va rog un nr.de telefon de la vreo firma de unde putem cumpara cateva galeti de bitum sa astupam cateva gropi si sincer veti dormi mai bine noaptea (fara urarile noastre ) .

ma deranjeaza faptul ca desi pe langa piata berceni (din spatele Culturalului) exista o strada care da in str.Straduintei si in fiecare dimineata ea este blocata de catre masinile de aprovizionare cu care vin cei ce vand in piata . in weekend aproape toata ziua sunt blocaje . strada straduintei e plina de gropi ( pe partea din lateral dreapta a pietei) .

Scuarul din dreptul intrarii din bd.obregia inspre cultural este prea lung : toata lumea taie trecerea de pietoni si intra cativa metri pe contrasens si intra inspre piata . scuarul ar trebui scurtat cu 2-3 metri si totul ar fi ok cu accesul spre piata din bulevard .

sunt tare dezamagit de dvs. chiar credeam ca va fi altceva fata de ''comunismul'' de dinainte . i-am pus pe toti colegii mei de servici care stau in 4 sa iasa la vot sa va voteze facandu-le cinste de fiecare data cu cate un pui la rotisor : imi sunteti dator cu 2 pui la rotisor ( au fost 2 tururi la vot) . glumesc dar sa stiti ca e o gluma amara ....