Compania ING Asigurari de Viata a subscris in primele 11 luni ale anului in curs un volum de prime brute de peste 100 milioane euro. In acelasi timp, activele aflate in administrarea companiei vor ajunge la 250 milioane euro, pana la finele lui 2005.

"Acest rezultat este intr-adevar multumitor, si de asemenea o cifra frumoasa cu care incheiem acest an. Suntem liderul pietei de asigurari de viata de sase ani si suntem foarte decisi sa consolidam aceasta pozitie," a declarat Bram BOON, Director General Executiv al companiei.

In 2006, ING Asigurari de Viata planuieste sa intre pe piata pensiilor private. "Vedem ca exista un potential foarte mare in acest sector si suntem increzatori ca pilonul al doilea de pensii private va fi, de asemenea, implementat cat de curand", a precizat Bram Boon.

"Apreciem eforturile Guvernului in domeniul privatizarii, in acest mod creandu-se o serie de oportunitati pentru companiile private. Acest lucru va genera o serie intreaga de efecte pozitive, atat din punct de vedere economic cat si social", a concluzionat oficialul companiei.