Divortul dintre cantareata si rugbistul Marcel Toader scoate la iveala si alte amanunte despre fostii indragostiti. Desi Anamaria Ferent a declarat ca a pier- dut sarcina prin avort spontan, Marcel Toader sustine intr-un articol aparut in revista Zau ca solista a facut un chiuretaj.

Am contactat-o telefonic pe Anamaria care ne-a spus ca asteapta ca Marcel sa si dovedeasca faptul ca a vrut sa scape de copil: "Sa-mi demostreze ca am fost la doctor pentru chiuretaj sau ca am facut programare la vreo

clinica."

DATORII DE 21.000 DE EURO

Cantareata a recunoscut ca inca il mai cauta la telefon pe barbatul care i-a inselat asteptarile: "Il sun pentru ca are sa-mi dea 21.000 de euro. Bani proveniti din vanzarea masinii mele, un BMW, si inca sase mii de euro stransi pentru lansarea unei carti cu povesti pentru copii. Carte care o sa apara din pacate la anul, prin februarie, tocmai pentru ca acum nu mai am banii necesari.

Asa ca este normal ca el sa nu mai vrea sa auda de mine", ne-a povestit Anamaria.

GELOS SI PE O MUSCA

Ferent s-a simtit extrem de jignita pentru ca fostul sot s-a plans ca de dragul ei accepta sa locuiasca in hoteluri ieftine, atunci cand o insotea la concerte: "Daca as fi cantat pe 2,50 lei, asa cum spune el, nu mi-as fi permis sa-mi iau masina. Formatia Demmo castiga suficient de bine, va asigur.

Iar el a venit cu mine in concerte pentru ca era gelos si pe o musca daca se afla prin preajma mea."

NU SUPORT VIOLENTA

Marcel afirma in revista Zau ca nu a atins-o pe Anamaria nici cu o floare, si ca nici nu se pune problema sa fi fost violent cum a povestit interpreta. "Ai vazut alcoolic care sa recunoasca atunci cand bea? M-a bruscat si m-a strans de gat. Si pe sotia lui a batut-o pana a bagat-o in spital. El mi-a spus asta cu gura lui. Nu stiu din ce cauza am pierdut copilul. Poate din cauza socului fizic sau pentru ca asa a vrut Dumnezeu.

Articol integral in Ziarul